Merhaba arkadaşlar. Greenify4Magisk'i yüklerken şöyle bir hata alıyorum sebebi ne olabilir?
G gokbrk2 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Katılım 15 Ağustos 2014 Konular 29 Mesajlar 141 Tepkime puanı 50 Puanları 28 1 Mayıs 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. Greenify4Magisk'i yüklerken şöyle bir hata alıyorum sebebi ne olabilir? Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba arkadaşlar. Greenify4Magisk'i yüklerken şöyle bir hata alıyorum sebebi ne olabilir? Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
JohnSmith96 Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mehmet Cihazım Mido Konum Birleşik krallık Katılım 29 Ağustos 2018 Konular 10 Mesajlar 507 Tepkime puanı 395 Puanları 78 1 Mayıs 2019 #2 Android 9'da desteklenmiyormus hocam, oreo'ya kadar desteklendigini yazıyor.
S Sakin61 Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Tolga Cihazım Mi Max 3 Meslek Jeodezi Yaş 36 Konum Kocaeli - Balıkesir - Trabzon Katılım 16 Kasım 2018 Konular 3 Mesajlar 635 Tepkime puanı 1.172 Puanları 118 2 Mayıs 2019 #3 Ayrıca ek bilgi olarak modülün geliştirilmesi kesildi. Market uygulamasını kullana bilirsiniz. Greenfy.
Ayrıca ek bilgi olarak modülün geliştirilmesi kesildi. Market uygulamasını kullana bilirsiniz. Greenfy.
ezlmbl Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ömer üzüm Cihazım Mi 8 Yaş 40 Konum Gaziantep Katılım 9 Mart 2019 Konular 0 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 1 2 Mayıs 2019 #4 Buyrun hocam api seviyesi 28 e yükseltilmiş çalışan modül Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Not: (kendiniz de yapabilirdiniz basit bir işlem config.sh MAXAPI=28)
Buyrun hocam api seviyesi 28 e yükseltilmiş çalışan modül Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Not: (kendiniz de yapabilirdiniz basit bir işlem config.sh MAXAPI=28)