Oyun Grand Theft Auto : San Andreas Android 90/120 FPS Unlock [MOD, APK]

sparceal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sparceal
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
Oyun yeni gelen 2.11 güncellemesinden sonra çalışmamakta. Sorunun giderilmesi için kurulumu 2.10 sürümüne ait OBB dosyaları ile yapmanız gerekmekte. Play store'dan indirilen 2.11 sürümü artık obb dosyası içermiyor anladığım kadarı ile. OBB dosyasını herhangi bir crack oyun paylaşan android oyun club vs. yerden temin edebilirsiniz. Direkt olarak obbyi android/obb içine atın, bu apk dosyasını kurun ve devam edin 👍

omerfatih2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Fatih
Cihazım
Redmi 10 2022
Konular
0
Hocam elinizi ayağınızı öpeyim ilk önce korsan olarak OBB dosyasını indirdim sonra bu apkyı kurdum şuan akıcı bir şekilde oynuyorum

Quarenciaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
A54
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

angel~~ Dostlar merhabalarangel~~

Dünden beridir custom ROM kullanmakta olduğumdan çoğu oyunda FPS kilidim kalktı ve sıra GTA San Andreas oyununa geldi. Ne kadar ayarları düşürün veyahut yükseltin, android versiyonunda 30 FPS üstü alınmıyor. Çünkü direkt olarak uygulamadan kilitli. Mi game booster vs. bir sürü oyun alanı FPS değerini yüksek gösterse bile bu oyun mobilde 30 FPS üstü vermiyor.

Custom ROM olmasına rağmen oyun tüm cihazlar için kilitli olarak geliyor.

Fakat paylaştığım düzenlenmiş .apk dosyası sayesinde cihazın özelliklerine göre +30 fps, çoğu destekleyen cihazda +90.+120 FPS alabileceksiniz. Redmi note 10 Pro cihazında şu anda 90-100 arası FPS değerleri ile oynamaktayım. Oyundan aldığım zevk bir üst seviyeye taşındı. Orijinal oyunda 30, yer yer 25-28 arasında gezen FPS değerlerim artık minimum 75 olarak ölçülüyor. Kurulumu ise çok basit.

• Öncelikle oyunu Playstore üzerinden satın alıp indirin. ( Korsan olup olmaması size kalmış, mod ORİJİNAL oyunda test edilmiştir. )
  • Bir kereye mahsus açıp oyunda gezin.
  • Oyunu kapatın.
  • Android - OBB klasörünün içinde bulunan "com.rockstargames.gtasa" klasörünü yeniden adlandırıp sonuna bir nokta vs. ekleyin.
  • Daha sonra oyunu kaldırın.
  • Verdiğim düzenlenmiş .apk dosyasını kurun, SAKIN AÇMAYIN!
  • Adını değiştirmiş olduğunuz dosyayı tekrardan "com.rockstargames.gtasa" olarak adlandırın.
Tüm adımlar bu kadar. Artık oyuna girdiğinizde tüm FPS kilidiniz kalkmış olacak ve sizde +90 FPS olarak oynayableceksiniz. Elbette farkı hissetmeniz için cihazınızın ekranının da desteklemesi lazım. 60 HZ ekranda bile kurulduğunda 60 FPS verir.

Şimdiden iyi oyunlar.

Dosya ;
VirusTotal linki;

Ekran görüntüsü ( kendi cihazımdır, internetten bulunma fotoğraf değildir.)

Sol tarafta FPS sayacında görüldüğü üzere 94 FPS değeri görülmektedir. En yüksek ayarlarda +90 olarak oynatmaktadır.
Hocam biraz eski bir konu ancak bundan başka fps boost bulamadım. Bununla birlikte de türkçe yama kurulamıyor kurulduğu takdirde fps tekrar kilitleniyor bu konuda elinizde bir dosya mevcutsa paylaşabilir misiniz

muhammetsvl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammetsvl
Cihazım
Note 14 Pro
Konular
0

angel~~ Dostlar merhabalarangel~~

Dünden beridir custom ROM kullanmakta olduğumdan çoğu oyunda FPS kilidim kalktı ve sıra GTA San Andreas oyununa geldi. Ne kadar ayarları düşürün veyahut yükseltin, android versiyonunda 30 FPS üstü alınmıyor. Çünkü direkt olarak uygulamadan kilitli. Mi game booster vs. bir sürü oyun alanı FPS değerini yüksek gösterse bile bu oyun mobilde 30 FPS üstü vermiyor.

Custom ROM olmasına rağmen oyun tüm cihazlar için kilitli olarak geliyor.

Fakat paylaştığım düzenlenmiş .apk dosyası sayesinde cihazın özelliklerine göre +30 fps, çoğu destekleyen cihazda +90.+120 FPS alabileceksiniz. Redmi note 10 Pro cihazında şu anda 90-100 arası FPS değerleri ile oynamaktayım. Oyundan aldığım zevk bir üst seviyeye taşındı. Orijinal oyunda 30, yer yer 25-28 arasında gezen FPS değerlerim artık minimum 75 olarak ölçülüyor. Kurulumu ise çok basit.

• Öncelikle oyunu Playstore üzerinden satın alıp indirin. ( Korsan olup olmaması size kalmış, mod ORİJİNAL oyunda test edilmiştir. )
  • Bir kereye mahsus açıp oyunda gezin.
  • Oyunu kapatın.
  • Android - OBB klasörünün içinde bulunan "com.rockstargames.gtasa" klasörünü yeniden adlandırıp sonuna bir nokta vs. ekleyin.
  • Daha sonra oyunu kaldırın.
  • Verdiğim düzenlenmiş .apk dosyasını kurun, SAKIN AÇMAYIN!
  • Adını değiştirmiş olduğunuz dosyayı tekrardan "com.rockstargames.gtasa" olarak adlandırın.
Tüm adımlar bu kadar. Artık oyuna girdiğinizde tüm FPS kilidiniz kalkmış olacak ve sizde +90 FPS olarak oynayableceksiniz. Elbette farkı hissetmeniz için cihazınızın ekranının da desteklemesi lazım. 60 HZ ekranda bile kurulduğunda 60 FPS verir.

Şimdiden iyi oyunlar.

Dosya ;
VirusTotal linki;

Ekran görüntüsü ( kendi cihazımdır, internetten bulunma fotoğraf değildir.)

Sol tarafta FPS sayacında görüldüğü üzere 94 FPS değeri görülmektedir. En yüksek ayarlarda +90 olarak oynatmaktadır.
Hocam konu için teşekkürler.
Ayrıca sormak istediğim bir durum daha var mesela bu eski oyunları asphalt5,modern combat 2,3 gibi oyunları yüksek modele nasıl remake yapıyorlar bilgi verme şansınız var mı ?

sparceal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sparceal
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
Hocam biraz eski bir konu ancak bundan başka fps boost bulamadım. Bununla birlikte de türkçe yama kurulamıyor kurulduğu takdirde fps tekrar kilitleniyor bu konuda elinizde bir dosya mevcutsa paylaşabilir misiniz
Hocam elimde başka dosya yok, Türkçe yama evet ne yazık ki kurulamıyor. Fakat GTA SA son sürümünü play store üzerinden indirip kurduğumda fps limiterı aç kapa yaptığınızda 60 fps oluyor oyun. Belki bir nebze işinize yarar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam konu için teşekkürler.
Ayrıca sormak istediğim bir durum daha var mesela bu eski oyunları asphalt5,modern combat 2,3 gibi oyunları yüksek modele nasıl remake yapıyorlar bilgi verme şansınız var mı ?
İnanın hiç bir bilgim yok hocam.

Üst Alt