Çözüldü Gpu Load 0

• Konbuyu başlatan MYX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 17
  • Görüntüleme 4K

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27

MYX

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
14
Ve oyunlarda kasma oluyor dediğin gibi aspalth lag pubg de yine kasma oluyor

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Resimdeki yerden aktif ediliyor . Aktif edilmese bile önemli değil o sadece yüzde kaç yük olduğunu gösterir . Önemli olan CPU ve GPU'nun kaç mhz'de çalıştığıdır . PUBG'de sanırım yalnızca online oynanıyor bu yüzden server/internet bağlantısı nedeniyle gecikmeler olabilir. Cihazı performans moduna alıp o şekilde oyun oynamayı da düşünebilirsiniz . Ayrıca başka yüksek donanım gerektiren oyunlarda da deneyin sorun oyunlardan kaynaklı olabilir . Özellikle PUBG yeni bir oyun ve optimizasyon sorunu olduğunu kendileri de biliyor hemen düzelmesini beklemeyin.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MYX

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
14
Resimdeki yerden aktif ediliyor . Aktif edilmese bile önemli değil o sadece yüzde kaç yük olduğunu gösterir . Önemli olan CPU ve GPU'nun kaç mhz'de çalıştığıdır . PUBG'de sanırım yalnızca online oynanıyor bu yüzden server/internet bağlantısı nedeniyle gecikmeler olabilir. Cihazı performans moduna alıp o şekilde oyun oynamayı da düşünebilirsiniz . Ayrıca başka yüksek donanım gerektiren oyunlarda da deneyin sorun oyunlardan kaynaklı olabilir . Özellikle PUBG yeni bir oyun ve optimizasyon sorunu olduğunu kendileri de biliyor hemen düzelmesini beklemeyin.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
aynen işte o işartelenmiyor ve sendede mi 6 var sanırı dead trigger gibi oyunlarda kasma oluyor bunlar normalmi ya :/ aspalth 8 de öyle

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
aynen işte o işartelenmiyor ve sendede mi 6 var sanırı dead trigger gibi oyunlarda kasma oluyor bunlar normalmi ya :/ aspalth 8 de öyle
Mi 4'te bile bahsettiğiniz oyunlar kasmıyor ve Mi 6 gibi yüksek donanımlı bir cihazda kasması normal değil . Sorun sizin kullanımınızdan da olabilir , oyunun optimizasyonuyla ilgili de olabilir , Mi 6'nın yazılımıyla da ilgili olabilir . Kendim kullanmadığım bir cihaz için tanı koyamam.

MYX

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
14
aynı şekilde düşünüyorum bu gpu loadda bir sıkıntı yok yani ?

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
aynı şekilde düşünüyorum bu gpu loadda bir sıkıntı yok yani ?
Defalarca dediğim gibi o sadece yaptığınız işlemin ekran kartını yüzde kaç yük altına soktuğunu gösterir.

MYX

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
14
Defalarca dediğim gibi o sadece yaptığınız işlemin ekran kartını yüzde kaç yük altına soktuğunu gösterir.
aslında bukadar takmazdımda şey yaptığımdada aynısı oldu bölünmüş ekran olarak cpuz açtım arkada oyun açtım cpu değitşi gpu değişmedi :D

Üst Alt