Yükledim şimdi hiç çalışmıyor. Bir ara çalıştı konum berlin çıkıyor. Nasıl eski haline dönerim.
Senın gapps ıle ılgılı sorunun var. Bu konum bulmayı hızlandırıyor. Romu ustune yukle orjınale donerYükledim şimdi hiç çalışmıyor. Bir ara çalıştı konum berlin çıkıyor. Nasıl eski haline dönerim.
Teşekkürler romu tekrar kurdum wipe yapmadım tabi Düzeldi.Senın gapps ıle ılgılı sorunun var. Bu konum bulmayı hızlandırıyor. Romu ustune yukle orjınale doner
Kesin olur diyemem ama port romlarda çalışıyor.Denemek istersen dene... Kurtarma modu telefon kapalıyken ses açma tuşu+ orta tuş ve güç tuşuna basılı tutularak girilen bölümdür. Guncelleme bolumundende yukleyebılırsınızs.a haqanguven telefonum mi4 miui 6.7.1.0 stabil rom yüklü bunu bende yükleyebilirmiyim birde bu kurtarma modunda flaşlama nasıl yapılıyor kusura bakmayın android konusunda yeniyim pek bilgim yok öğrendiklerimide bu forumda öğrendim zaten şimdiden teşekkürler
Romda hata var. Adb den hata kaydı alıp hatayı cozmelısın yada yapımcıya bıldırıp duzeltmesını beklemelısınTeşekkürler romu tekrar kurdum wipe yapmadım tabi Düzeldi.
Yeri değil ama bir soru sorayım.
Telefon yeniden başlatığımda Neden bazı uygulamalar en son sayfaya kayıyor uygulama bıraktığım yerde durmuyor.