Mod Gps Hızlandırma

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Yükledim şimdi hiç çalışmıyor. Bir ara çalıştı konum berlin çıkıyor. Nasıl eski haline dönerim.
Senın gapps ıle ılgılı sorunun var. Bu konum bulmayı hızlandırıyor. Romu ustune yukle orjınale doner

peyer9

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Konular
2
Senın gapps ıle ılgılı sorunun var. Bu konum bulmayı hızlandırıyor. Romu ustune yukle orjınale doner
Teşekkürler romu tekrar kurdum wipe yapmadım tabi Düzeldi.

Yeri değil ama bir soru sorayım.

Telefon yeniden başlatığımda Neden bazı uygulamalar en son sayfaya kayıyor uygulama bıraktığım yerde durmuyor.

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
s.a haqanguven telefonum mi4 miui 6.7.1.0 stabil rom yüklü bunu bende yükleyebilirmiyim birde bu kurtarma modunda flaşlama nasıl yapılıyor kusura bakmayın android konusunda yeniyim pek bilgim yok öğrendiklerimide bu forumda öğrendim zaten şimdiden teşekkürler

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
s.a haqanguven telefonum mi4 miui 6.7.1.0 stabil rom yüklü bunu bende yükleyebilirmiyim birde bu kurtarma modunda flaşlama nasıl yapılıyor kusura bakmayın android konusunda yeniyim pek bilgim yok öğrendiklerimide bu forumda öğrendim zaten şimdiden teşekkürler
Kesin olur diyemem ama port romlarda çalışıyor.Denemek istersen dene... Kurtarma modu telefon kapalıyken ses açma tuşu+ orta tuş ve güç tuşuna basılı tutularak girilen bölümdür. Guncelleme bolumundende yukleyebılırsınız

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Teşekkürler romu tekrar kurdum wipe yapmadım tabi Düzeldi.

Yeri değil ama bir soru sorayım.

Telefon yeniden başlatığımda Neden bazı uygulamalar en son sayfaya kayıyor uygulama bıraktığım yerde durmuyor.
Romda hata var. Adb den hata kaydı alıp hatayı cozmelısın yada yapımcıya bıldırıp duzeltmesını beklemelısın

Üst Alt