Soru Görüşme kaydı yapan rom önerisi?

egemetal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Ben eu rom kullanıyorum gayet memnunum ama her cihaza eu rom yok
Ben para ödeyerek eu abonesi oldum. Hem Hyper OS 1 hem de Hyper OS 2 yi gönderdiler, ikisini de denedim. Ancak video çekiminde ilk 3-4 saniye içinde başlayan takılmalar ve donmalar yüzünden TR roma dönmek zorunda kaldım. Cihaz 14 T Pro. Sizde böyle bir sorun oluşmadı mı? Şu sorun olmasaydı yıllardır değişik cihazlarımda kullandığım eu romdan çok memnundum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben para ödeyerek eu abonesi oldum. Hem Hyper OS 1 hem de Hyper OS 2 yi gönderdiler, ikisini de denedim. Ancak video çekiminde ilk 3-4 saniye içinde başlayan takılmalar ve donmalar yüzünden TR roma dönmek zorunda kaldım. Cihaz 14 T Pro. Sizde böyle bir sorun oluşmadı mı? Şu sorun olmasaydı yıllardır değişik cihazlarımda kullandığım eu romdan çok memnundum.
Özür dilerim, üstteki notunuzu görmemişim. Cihazınız Poco imiş..

Son düzenleme:

fatih530

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
şahin
Konular
25
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özür dilerim, üstteki notunuzu görmemişim. Cihazınız Poco imiş..
Eu dan mi tr ye döndünüz hocam

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
11
ben romları bir tık geriden takip ederim. eu mıuı 14 deyim normal seyirde devam ediyorum gitti yere kadar .kasma yok takılma yok.kaldı ki her gelen güncelleme beraberinde sorunlarla geliyor.eu zaten doğrudan güncelleme almıyor bir kere yükledim halen devam.hyperos maypros şuan gerek yok kanımca.

Serhat Gümüş

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat Gümüş
Cihazım
14t pro
Konular
8
Aslında çözüm arama uygulamasını hyperos arama ile değiştirmek, hyperos update sitesinden indirip kurdum ama açılmadı ve menü de de gözükmedi, sıkıntı olmasın diye eskisini bozamadım

Üst Alt