Yerleşik uygulaması var zaten harici uygulamaya gerek yok, bizzat kullanıyorum,Selam Poco x3 gt alacağım cihazda görüşme Kaydedici çalışan uygulama varmı.
Bir kaç inceleme videosunu izledim. Gördüğüm kadarıyla google'a ait arama mesaj ve rehber uygulamaları kullanılıyor telefonda. Xiaomi'nin kendine ait uygulamaları yüklü olmadığı için görüşme kaydedici içinde olmayacaktır.Selam Poco x3 gt alacağım cihazda görüşme Kaydedici çalışan uygulama varmı.
Bu rom ile alakalı ben Endonezya rom kullaniyorum, tam Türkçe ve mı mesaj ile mı arama uygulaması kullaniyor, bunula birlikte ses kaydedici de aktif ve sorunsuz çalışıyor, Türkiye romunda var mı bilmiyorum Kasım'da cihazı aldığımda bu romda olduğunu görünce direk bu Roma gecmistim.Bir kaç inceleme videosunu izledim. Gördüğüm kadarıyla google'a ait arama mesaj ve rehber uygulamaları kullanılıyor telefonda. Xiaomi'nin kendine ait uygulamaları yüklü olmadığı için görüşme kaydedici içinde olmayacaktır.
Yanlış hatırlamıyorsam Xiaomi avrupa pazarında satılan telefonlarında kendi uygulamalarını bilerek koymadı çünkü avrupa pazarında bu özelliklerin olması yasaktı. Konuyu tam hatırlamadım ama şu anda inceleme videolarında görüldüğü üzere google'a ait uygulamalar yüklü o yüzden ses kaydedici yok.
İlk mesajımı düzenlemeden alıntılamışsın. Bende dediğini ekledim zaten ilk mesajıma.Bu rom ile alakalı ben Endonezya rom kullaniyorum, tam Türkçe ve mı mesaj ile mı arama uygulaması kullaniyor, bunula birlikte ses kaydedici de aktif ve sorunsuz çalışıyor, Türkiye romunda var mı bilmiyorum Kasım'da cihazı aldığımda bu romda olduğunu görünce direk bu Roma gecmistim.
Görmedim pardon.İlk mesajımı düzenlemeden alıntılamışsın. Bende dediğini ekledim zaten ilk mesajımı.Evet farklı romlarda oluyor.
Önemli değil. Sonradan aklıma geldi eklerken sen yazmışsın.Görmedim pardon.
Ben denemedim. Bizim bir arkadaş faklı bir uygulama kullanıyordu ama xiaomi gibi olmuyor. Kalitesiz bir kayıt oluyordu. Ama google play üzerinden de yüklenen uygulamalar başta çalışsa da daha sonra gelen güncellemeler ile bir takım sıkıntılar yaşayabiliyorsunuz. Uygulama harici sistem güncellemeleri sonrası için konuşuyorum. Genelde zaten pek sağlıklı çalışmıyorlar.Cube acr diye programı denedinizmi çalışıyor mu.Farklı roma bl açıp geçmek istemiyorum.
Global Avrupa Türkiye ürünlerde arama ses kaydedici yasal sayılmadığı için üreticiden kaldırılması isteniyor Endonezya Hindistan vs Romlarda bulunmakta o ülkelerde arama kaydedici sorun yaratılmadigi içinÖnemli değil. Sonradan aklıma geldi eklerken sen yazmışsın.
Ama şunu da söyleyeyim. Mi 9 t pro kullanıcısı olarak ilk aldığımda google uygulamaları yüklü gelmişti. Bende senin gibi xiaomi uygulamaları yüklü olan rom'a geçtim kilidi kaldırıp. Ama sonradan tekrar google uygulamalarına geri döndüm. Bilmem sadece bende mi oldu ama google uygulamaları xiaomi'nin uygulamalarına göre göre daha stabil ve hızlı çalışıyor. Xiaomi mesaj uygulamasında bir çok uzun mesaj geç açılıyordu. 2-3 saniye bekliyorsun ondan sonra. Aşağı kaydırırken takılır gibi oluyordu. Bende direkt geri döndüm. Ses kaydetme güzel özellik çok eğlendim zamanında ama benim için önemli olan stabilite.![]()