Yardım Görüntülü Arama

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.2.0
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamın aleyküm arkadaşlar. Mi 8 lite ile şebeke üzerinden görüntülü arama başlattığımda arama kendiliğinden kapanıyor, çağrı sonlandırıldı diyor. Ama görüntülü arama seçeneği geliyor (sadece 4.5G de) Redmi 5 plus da şebeke üzerinden görüntülü çağrı başlattığımda, görüntülü olarak arıyor ama çağrı bana ses çağrısı olarak düşüyor. Çözümünü bilen var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Bende herkesde hatta mobile operatör müşteri hizmetlerinde bile gösteriyor bu görüntülü aramayı. Ama bu demek olmuyor ki onlarda var görüntülü konuşma
Forumda baya dolaştım bununla alakalı görüşenler olmuş galiba. Diğerinde o simge gelse onu denicem ama getiremedim bir türlü. Ayrıca volte kapatınca görüntülü görüşme simgesi gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumda baya dolaştım bununla alakalı görüşenler olmuş galiba. Diğerinde o simge gelse onu denicem ama getiremedim bir türlü. Ayrıca volte kapatınca görüntülü görüşme simgesi gidiyor
Edit : Az önce note 8 ve mi 9t arasında volte üzerinden görüntülü konuştum ama note 6 pro da aktif edemedim yine

Son düzenleme:
Oyla:

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Edit : Az önce note 8 ve mi 9t arasında volte üzerinden görüntülü konuştum ama note 6 pro da aktif edemedim yine
Sadece xiaomiden xiaomiye mi bu muhabbet. Nasıl anlarız?

Oyla:

Sefa Varol 81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Volte aktif olan cihazlar arası oluyor ama note 6 pro da da yapabilseydim iyi olurdu
Hocam mi8 imde görüntülü konusma çıkıyor arama yapıyorum ama telefonu açınca kamera gidiyor normal görüşme oluyor görüntülü konusmaya basınca görüntü güncellenmedi diyor siz nasıl yapıyorsunuz

Oyla:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Hocam mi8 imde görüntülü konusma çıkıyor arama yapıyorum ama telefonu açınca kamera gidiyor normal görüşme oluyor görüntülü konusmaya basınca görüntü güncellenmedi diyor siz nasıl yapıyorsunuz
2 cihaz da turkcell ve volte açınca simge geldi arama yapınca da direk aradı hocam .ama note 6 pro için olmadı bu işlem

Oyla:
Üst Alt