- Adım
- Rıdvan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Konular
- 24
Hocam iyide bu cuma güncelleme vermediler ondan onceki güncellemeden sonrada böyle bir sorunum yoktu bu konuyu acmadan 10 15 dk önce oldu güncelleme olmadan rom üzerinden bişey kaldıramaz ve yükleyemezler öyle değil mi yoksa ben mi yanlıs biliyorum??Hocam o zaman rom içinden kaldırılmış olabilir maalesef... SIM kartınızı farklı bir telefona takıp, o telefondan google hesabınıza yedekleyebilirsiniz...
Hocam sorunum hala devam ediyor...Hocam o zaman rom içinden kaldırılmış olabilir maalesef... SIM kartınızı farklı bir telefona takıp, o telefondan google hesabınıza yedekleyebilirsiniz...
Hocam iyide bu cuma güncelleme vermediler ondan onceki güncellemeden sonrada böyle bir sorunum yoktu bu konuyu acmadan 10 15 dk önce oldu güncelleme olmadan rom üzerinden bişey kaldıramaz ve yükleyemezler öyle değil mi yoksa ben mi yanlıs biliyorum??
[doublepost=1524436116,1523225251][/doublepost]
Hocam sorunum hala devam ediyor...
Tamam hocam temiz kurulumu yapıp bakayım.Hocam temiz kurulum sizin cihazınızda şart gibi duruyor... Farklı rehber uygulamalarıyla belki geçici olarak çözüm üretilebilir fakat siz güncelleme yapmadan, sisteme müdahale etmeden bu tarz sorunlar çıkıyorsa bence en mantıklısı temiz kurulum yapmak.