Yardım Görüntüde takılma oluyor

Sanane589

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Davuy
Cihazım
Casper
Konular
12
Ben 3 gün önce bir Xiaomi mi box s aldım dün geldi ve heyecanla televizyona hdmı ile bagladim herşey buraya kadar normal sonra TV Max 1080p destekliyo ve ayarlardan box u 1080p ye aldim. Ama YouTube , Netflix , gibi herhangi bir programdan ne açarsam açım böyle bi nasıl desem takılma, tekleme gibi birşey var televizyonda ve sürekli devam ediyor hep böyle bir tekleme var görüntüde .
Başka bir TV de denedim hdmı kablo değişip denedim yine aynı malesef gercekten sinirim bozuldu yardım edebilecek birisi varmı

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanane589

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Davuy
Cihazım
Casper
Konular
12
Beyler şöyle birşey farkettim kodi playere girince kasma vb birşey yok ama kodi ve USB den hariç nerden açarsam tekleme oluyor görüntüde

Oyla:

bruce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şahin
Cihazım
xiaomi mi box s
Konular
2
Hdmı cec derken anlamadım TV de.vardi cec diye birşey ama boş yani ne takmam gerek oraya

hdmi cec yani cihazları tek bir kablo ile yönetmek (ses,görüntü,aç,kapa) mibox ta ayarlar bölümünde hdmi cec aktif olacak . tv de ise her tv de farklı isimle ama aynı işlev misal benim tv philips philipslerde easylink diye geçer diğer tv lerde başka isimle. aktif hale getirilecek

Oyla:

Sanane589

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Davuy
Cihazım
Casper
Konular
12
hdmi cec yani cihazları tek bir kablo ile yönetmek (ses,görüntü,aç,kapa) mibox ta ayarlar bölümünde hdmi cec aktif olacak . tv de ise her tv de farklı isimle ama aynı işlev misal benim tv philips philipslerde easylink diye geçer diğer tv lerde başka isimle. aktif hale getirilecek
Malesef degisen birşey olmadı

Oyla:
Üst Alt