Yardım Görüntüde takılma oluyor

Sanane589

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Davuy
Cihazım
Casper
Konular
12
Ben 3 gün önce bir Xiaomi mi box s aldım dün geldi ve heyecanla televizyona hdmı ile bagladim herşey buraya kadar normal sonra TV Max 1080p destekliyo ve ayarlardan box u 1080p ye aldim. Ama YouTube , Netflix , gibi herhangi bir programdan ne açarsam açım böyle bi nasıl desem takılma, tekleme gibi birşey var televizyonda ve sürekli devam ediyor hep böyle bir tekleme var görüntüde .
Başka bir TV de denedim hdmı kablo değişip denedim yine aynı malesef gercekten sinirim bozuldu yardım edebilecek birisi varmı

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanane589

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Davuy
Cihazım
Casper
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lütfen biri cevap versin yokmu bunun bı çözümü kafayı yicem

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Hocam donanımsal bir sorun olacağını düşünmüyorum takılma olsa olsa internet hızından kaynaklı olur. Ama yine de cihazı bi formatlayın.

Oyla:

Sanane589

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Davuy
Cihazım
Casper
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam donanımsal bir sorun olacağını düşünmüyorum takılma olsa olsa internet hızından kaynaklı olur. Ama yine de cihazı bi formatlayın.
Ustam format attım internetten yani imkanı yok bence PC de 4 k ya alınca banamısın demiyo bunda daha değişik bir sıkıntı var böyle tekliyo mu diyim nediyim

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Hocam cihazı şuan kullanmadığım için maalesef yardımcı olamayacağım ama kullanan arkadaşlar konuyu görünce yardımcı olacaklardır. Sorununuz çözülmezse çok vakit kaybetmeden aldığınız yere götürün değişim/iade talep edin bence.

Oyla:

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Ustam format attım internetten yani imkanı yok bence PC de 4 k ya alınca banamısın demiyo bunda daha değişik bir sıkıntı var böyle tekliyo mu diyim nediyim

Bağlantınızda DNS temizliği yapıp modemi kapatıp açın birde böyle deneyin

Oyla:

bruce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şahin
Cihazım
xiaomi mi box s
Konular
2
Ben 3 gün önce bir Xiaomi mi box s aldım dün geldi ve heyecanla televizyona hdmı ile bagladim herşey buraya kadar normal sonra TV Max 1080p destekliyo ve ayarlardan box u 1080p ye aldim. Ama YouTube , Netflix , gibi herhangi bir programdan ne açarsam açım böyle bi nasıl desem takılma, tekleme gibi birşey var televizyonda ve sürekli devam ediyor hep böyle bir tekleme var görüntüde .
Başka bir TV de denedim hdmı kablo değişip denedim yine aynı malesef gercekten sinirim bozuldu yardım edebilecek birisi varmı

eminim her cihazın problemi farklıdır, size en kolay yoldan tarif edeyim umarım sorununuz çözülür olmazsada arkadaşlar zaten çözüm sunarlar

1- cihazda görüntü ayarını 1080p 50 hz yapın
2- cihazdaki hdmi cec ilk üç seçeneğini aktif hale getirin tabii cec özelliği televizyondanda aktif olması gerek
3- cihazın kapama düğmesine uzunca basın yeniden başlat seçeneği ile cihazı yeniden başlatın, sorun düzelmesi gerek hala düzelmedi ise cihazı fişten çıkarın 1-2 dakikalığına sonra tekrar fişi prize takın. umarım yararlı olur

Oyla:

Sanane589

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Davuy
Cihazım
Casper
Konular
12
eminim her cihazın problemi farklıdır, size en kolay yoldan tarif edeyim umarım sorununuz çözülür olmazsada arkadaşlar zaten çözüm sunarlar

1- cihazda görüntü ayarını 1080p 50 hz yapın
2- cihazdaki hdmi cec ilk üç seçeneğini aktif hale getirin tabii cec özelliği televizyondanda aktif olması gerek
3- cihazın kapama düğmesine uzunca basın yeniden başlat seçeneği ile cihazı yeniden başlatın, sorun düzelmesi gerek hala düzelmedi ise cihazı fişten çıkarın 1-2 dakikalığına sonra tekrar fişi prize takın. umarım yararlı olur
Hdmı cec derken anlamadım TV de.vardi cec diye birşey ama boş yani ne takmam gerek oraya

Oyla:
Üst Alt