Temhaya Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ahmet Cihazım Redme Note5 Yaş 38 Konum Afyon Katılım 7 Eylül 2018 Konular 4 Mesajlar 21 Tepkime puanı 1 Puanları 3 21 Eylül 2018 #1 Arkadaşlar Googlenin bir çok uygulamasını kullanmıyorum bunları nasıl devre dışı bırakabilirim
D demirhanunlu Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım Demirhan Cihazım Mi 6 Yaş 38 Konum Ankara Katılım 13 Ocak 2017 Konular 14 Mesajlar 335 Tepkime puanı 81 Puanları 43 22 Eylül 2018 #11 Mertuska' Alıntı: İlgileniyoruz hocam , geri dönüş yapacağım. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Chrome, Google video, Google fotoğraf felan kaldırdım hocam. Yöntem için teşekkürler Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Mertuska' Alıntı: İlgileniyoruz hocam , geri dönüş yapacağım. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Chrome, Google video, Google fotoğraf felan kaldırdım hocam. Yöntem için teşekkürler Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi