Haber Google Telefon Uygulamasında Çağrı Kayıt Özelliği Göründü!

Google Telefon Uygulamasında Çağrı Kayıt Özelliği Göründü!
Yaklaşık iki hafta önce Google Telefon Uygulaması’nda çağrı kayıt özelliğine dair ipuçlarını yazımızda belirtmiştik.Şimdi ise geliştiriciler uygulamanın 44 sürümünde özelliği tam olarak etkinleştirmeyi başardılar. Uygulamanın 44.sürümü bu gece Google Play Store’da yayınlandı ve geliştiriciler çağrı kayıt özelliğinin bu sürümde işlevsel olduğunu farkettiler.Bu yeni özellikte,gelen veya giden telefon görüşmesi sırasında bir ”Kaydet” butonu görüyorsunuz.Bu düğmeye dokunulduğunda …

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Google zaten üreticilere baskı yapıyor kural koymuş Google mesajlar ve arama uygulaması için zamanla appledaki imessage gibi ekosistem oluşturmak için çok şikayet gittiği için getiriyolardir.

C.A.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
C.A.
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
9
Hiçbir yerde APK yok bu Amerika için mi yoksa pixel cihazlara özel mi lakin hiçbir şekilde android 9 ve android 10 da uygulamalar ses kaydı alamıyor zaten kendi ses kaydı alıp yine tekel cezaları yerse sasirmayin

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Hiçbir yerde APK yok bu Amerika için mi yoksa pixel cihazlara özel mi lakin hiçbir şekilde android 9 ve android 10 da uygulamalar ses kaydı alamıyor zaten kendi ses kaydı alıp yine tekel cezaları yerse sasirmayin
Port Apk yok hocam ortada,sadece geliştiriciler uygulamada gömülü olan özelliği bulup paylaşıyorlar ve yakında Google'ın yayınlayacağını öngörüyorlar.Haberin en altında hangi telefonlara yada markalar gelebileceği tahminen yazılmış.

Üst Alt