Google Senkronizasyon Sorunu

• Konbuyu başlatan oruba
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 36
  • Görüntüleme 15K

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
Dün Cyanagen Modu tcl m2u da kullandım. Ya bildiğin cihaz akıyor ya. Bu kadar akıcı rom olamaz yani. Gorsellikte eskiye nazaran daha iyi olmuş. Xiaomi dışında cihaz kullanırsam kesinlikle o rom ile kullanırım.
Ben çıkarsa xiaomi de kullanacam:) Miui falan bilmem. Onların yaptığı romla bunların yaptığı rom arasında dağlar kadar performans farkı var. Adamların oneplus onu benim xiaomi mi5 den daha akıcı:)

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Ben çıkarsa xiaomi de kullanacam:) Miui falan bilmem. Onların yaptığı romla bunların yaptığı rom arasında dağlar kadar performans farkı var. Adamların oneplus onu benim xiaomi mi5 den daha akıcı:)
Katılıyorum hocam ama mi5 için geleceğini pek düşünmüyorum :)

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
Katılıyorum hocam ama mi5 için geleceğini pek düşünmüyorum :)
Öyle deme adamlar cikarmis. Xiaominin bazı modellerine.

Mi3 mi4 için olanı var.

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Öyle deme adamlar cikarmis. Xiaominin bazı modellerine.

Mi3 mi4 için olanı var.
Cynogenmod'u lg de kullanmıştım 2 yıl evvel, o zaman çok iyi gelmemişti gözüme, gördüğüm kadarı ile övüyorsunuz. Rom konusuna çok genel bakmak lazım, sadece performans odaklı bakılamaz, detaylara baktığımız zaman miui rom ile kıyaslanabilecek seviyeye geldimi sizce, merakımdan soruyorum?

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oguzgudelek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
OğuzGüdelek
Cihazım
Mi4 LTE-CU
Konular
7
Cynogenmodu öncelikle tebrik etmek lazım mi3 ve mi4 için ayrı rom çıkarmışlar. Lakin cynogenmod yotube da videoları var ve gördüğüm kadarı ile saf android MIUI ise android üzerinde çalışan bir sistem cynogenmodun hızlı olması bu sebeble olabilir. Yalnız şu varki insanın kullandığı telefonun romunun yada sisteminin herneyse diğer sistemlerle kıyaslanamıcak kadar iyi olması gerekli heleki kendi telefonunu kendi romunu yazılımını üreten üreticilerde.Bu şu değilki MIUI den memnun değiliz ama eksikler illaki var..

oguzgudelek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
OğuzGüdelek
Cihazım
Mi4 LTE-CU
Konular
7
Konuda nerden nereye gelmiş bu arada :@

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
Cynogenmod'u lg de kullanmıştım 2 yıl evvel, o zaman çok iyi gelmemişti gözüme, gördüğüm kadarı ile övüyorsunuz. Rom konusuna çok genel bakmak lazım, sadece performans odaklı bakılamaz, detaylara baktığımız zaman miui rom ile kıyaslanabilecek seviyeye geldimi sizce, merakımdan soruyorum?

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir önceki telefonum oneplus one di. Cynogenmod sadece bu telefona özel rom uretmisti. 11s diye sürümle başladı ve ilerledi. Bu telefonun en ince detayına kadar romu optimize ederek kullanıcılara sundu. Açıkçası cynogenmod romu miui den kat kat iyiydi. Lg de nasıldır bilemem. Miui de fena gözükmüyor. Fakat cynogenmod çok daha akıcı ve hızlı.

Başıma ne geldiyse Tapatalk yüzünden geldi:)

oguzgudelek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
OğuzGüdelek
Cihazım
Mi4 LTE-CU
Konular
7
Madem konu kaydı devam edelim.. Cynogenmodun daha önce lollipop versiyonunu kurmuştum Mi4 e ozaman da beğenmemiştim.Şimdi Mi4 için çıkardıkları romu görünce tekrar denedim iyiki TWRP ile yedek almışım(bu arada TWRP ile yedek alınca birebir aynı sitem açılıyor)Cynogenmodun bazı güzel yanları olsada MIUI nin gözünü seveyim. Eksikleri var demiştim ya Her güzelin kusuru olur.

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
Madem konu kaydı devam edelim.. Cynogenmodun daha önce lollipop versiyonunu kurmuştum Mi4 e ozaman da beğenmemiştim.Şimdi Mi4 için çıkardıkları romu görünce tekrar denedim iyiki TWRP ile yedek almışım(bu arada TWRP ile yedek alınca birebir aynı sitem açılıyor)Cynogenmodun bazı güzel yanları olsada MIUI nin gözünü seveyim. Eksikleri var demiştim ya Her güzelin kusuru olur.
Xiaomi de cynogenmod kullanmadim. Oneplus için özel romunu kullandım. Belki xiaomi için sallamis da olabilirler. Çünkü her telefona özel rom uretmediler. Anlaşmaları gereği oneplus one için ürettiler. Hatta oneplus two ya desteğini çektiler mesala.

Başıma ne geldiyse Tapatalk yüzünden geldi:)

oguzgudelek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
OğuzGüdelek
Cihazım
Mi4 LTE-CU
Konular
7
Xiaomi de Cynogenmodda her tür telefon için rom üretiyorlar tahminim Xiaominin diger telefonlar için ürettiği romlarda cynogen modla aynı niteliktedir yani eksikleri olabilir. Benim gördüğüm tüm telefon modellerinde eksikler var ne alırsanız alın şuda olsaydı diyorsunuz ki bu da pazarlama modeli olsa gerek..

Üst Alt