Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar Redmi Note 7 Kullanıyorum. 2. Yöntemi denedim sorun gayet çözüldü ve oldu.
cantara hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz 2. yöntemi denedim oldu cihaz artık yani bu yöntemi: İkinci yöntem olarak Ayarlar/Yüklü Uygulamalar altından Google Play Store verilerini temizleyip güncellemelerini kaldırdıktan sonra cihazınızı yeniden başlatabilirsiniz. Play Store derhal kendini güncelleyeceği için hızlı olmalısınız.
Bu dediğiniz yöntemi denedim oldu. Önce verileri kaldır dedim artık güncellemeleri kaldır dedim cihazı yeniden başlattım google play e girdim ardından kendi kendini güncelledi sonra yeniden girdim ve oldu Cihaz artık sertifikalı dedi tabi verdiğiniz ilk yöntemi de denedim kayıtta ettim 2. yöntemi denedikten sonra oldu. Bu süreçte yardımcı olan
agit77 hocamın yardımlarını da unutamam sizin de yardımlarınız dokundu olmasa da yinede yardım etmeniz araştırmanız çözmeye çalışma istediğiniz bile yeter de artar sağ olun var olun. Resmi güncelledim Google play'in son sürümü ve oldu. Yapamayan arkadaşlar bu yöntemi kullanarak her türlü çözebilirsiniz.