Evet öncelikle root yapmanız gerekRoot istiyor mu?
Uygulama - Miui Gizli Ayarlar v2.0.2 bu linkteki uygulamayı dener misiniz rica etsem ?Gerekli bilgi birikime sahip olmadığım için telefonumu bozma riskim var ve malesef yenisini almaya gücüm olmadığı için root yapmak istemiyorum çok teşekkür ediyorum.
Kısa süreliğine kapamam gerekiyor silme gibi bir durum söz konusu değil fakat benim telefonumda malesef disable olmuyor.Annemin vestel venüs telefonunda denedim ve hiç bi sorun olmadan bunu yaptım.
Telefonum rootlu değil denedim fakat olmuyor.
Titanium backup ile dondurabilirsin hocam
Sizi daha önce de uyardık. Lütfen yalan/yanlış bilgiler vermeyiniz. Cihazımda root yok diye yazan birisine dalga geçer gibi root istediğini bildiğiniz halde root gerektiren bir uygulama öneriyorsunuz. Bu şekildeki bunca mesajınızdan ve uyarılardan sonra artık bunu bilerek ve isteyerek yaptığınızı düşünmeye başladık. Bu son uyarımızdır.Evet öncelikle root yapmanız gerek
Sitede root yapma ile ilgili konular var isterseniz bir göz atın
Komik veya saçma gelebilir ama benim için ciddi bir durum yürüme engelli 9 yaşında kardeşim var arkadaşları pokemon go oynuyor ama kardeşim pek dışarıda dolaşamıyor malesef ve arkadaşları dalga geçiyormuş bizde daha çok pokemon var diye. Geldi bana ağladı ben gezemiyorum ondan oluyor hep diye.Bende hile buldum ama çalıştıramadım Google play hizmetlerini devre dışı bırakmadığım için.