Yardım Google Play Giriş Yapılamıyor

oguzhanaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Redmi 6
Konular
7
Dün itibari ile telefonumu MIUI 8'in en son Developer sürümüne güncelledim. Ve bunu yaparken yanlışlıkla China sürümünede güncelledim ama onu boşverelim ve devam edelim. En aşağıda verdiğim linkten Fastboot yolu ile güncelledim. Tam olarak hangi sürüm emin değilim. Güncelledikten sonra her şey silindi klasik olarak. Google hesabımdan da çıkış yapılmış anlayacağınız. Giriş için Google Play'e tıkladığımda "Checink İnfo" panelinden bir süre sonra Bug Report menüsü açılıyor ve haliyle uygulamada kapanıyor. Daha önce sorunu yaşayan vardır diye ümit ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

(cihaz modelim Mi 4c)

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Dün itibari ile telefonumu MIUI 8'in en son Developer sürümüne güncelledim. Ve bunu yaparken yanlışlıkla China sürümünede güncelledim ama onu boşverelim ve devam edelim. En aşağıda verdiğim linkten Fastboot yolu ile güncelledim. Tam olarak hangi sürüm emin değilim. Güncelledikten sonra her şey silindi klasik olarak. Google hesabımdan da çıkış yapılmış anlayacağınız. Giriş için Google Play'e tıkladığımda "Checink İnfo" panelinden bir süre sonra Bug Report menüsü açılıyor ve haliyle uygulamada kapanıyor. Daha önce sorunu yaşayan vardır diye ümit ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

(cihaz modelim Mi 4c)

Aynı Sorunu Mı Hesabı Uygulamasıda Yapıyor Mu?

Oyla:

oguzhanaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Redmi 6
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır Mi Hesabına telefon numaram ile giriş yapıyorum zaten. Bir sms gönderimi ile kendisi giriş yaptı ona. 80 kuruşta sms ücreti aldı. -,- Bu sorun sadece Google hesabıma giriş yaparken oluyor. Gmail, Play, Youtube vs.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hayır Mi Hesabına telefon numaram ile giriş yapıyorum zaten. Bir sms gönderimi ile kendisi giriş yaptı ona. 80 kuruşta sms ücreti aldı. -,- Bu sorun sadece Google hesabıma giriş yaparken oluyor. Gmail, Play, Youtube vs.

gapps paketi yükleyerek yeniden deneyin, olmadı, Google uygulamaların verilerini temizleyin. Recovery modu açıp Wipe /Cache yapın. Sonra yeniden oturum açmayı deneyin

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
İnternetten cihazınıza uygun systemwebview.apk bulup deneyin.

Oyla:

oguzhanaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Redmi 6
Konular
7
İnternetten cihazınıza uygun systemwebview.apk bulup deneyin.

Sizin öneriniz daha kolay geldiğinden ilk olarak sizin önerinizi denedim. Hala sorun aynı. Kurduktan sonra ek olarak Mi App Store hatası da veriyor artık :D Şuan diğer sw33tking'in önerisini deneyeceğim. Oda olmaz ise güncelleyerek tekrar yazarım.

Oyla:

oguzhanaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Redmi 6
Konular
7
Haydaa bu olmadı ama. Recovery moda giriş yapamıyorum. zhushou.xiaomi.com diye bir link yazıyor birde görsel. Uygulananı indirdim kurdum ama bir değişiklik yok. USB Debugging'de açık.

Oyla:
Üst Alt