arkadaşlar v7 için oreo sartmış ecmaster kardeşimizin paylastıgı v4. bu oreosuz calışıyor demek istiyor
-pikselin tek kamerayla bokeh yapması gercekten sasırtıcı.cunku çift kamera modunun mecbur oldugunu sanıyorduk.
aslın amatör bir fotografcı olarak boyle sanmakta yanlış değilim cunku portre dediğimiz zaman minimum 50 mm (35 mm lerde bokeh cok keyifli olmuyor olsada)lens ile odak ayırmaya alışkınız ve diyafram 1.8 de olur genelde, tabi diyafram ve mm koşullara göre değişir.ama biz mekanik sistemde yetişdiğimiz için yani portre için en az 50 mm açı ve acık diyafram gerektiğini düşündüğümüzde yazılımsal olalarak hayal edemiyoruz.adamlar 1 tane geniş acı manzara için 1 tanede portre lensi koydu diye hesaplıyoruz.
ama yazılımla bu işi halletmeyi basardıysa yani hızlı bir sekilde cekebiliyorsa daha ne isterim.ama ışık=fotograf kavramı evrensel kavramdır. eger çift lensin aldığı ışık daha fazlaysa birsey diyemem tabi..
bende redmi note 3(sd) vardı bozuldu uygun huawei p9 buldum mi6 ile kıyasladım kalitede belki kafa kafaya ama özellikle fotoğraf uygulamasındaki zenginliği ile tur bindirir xiaomiye.özellikle cektiğin fotoğrafta sonradan diyafram ayarını tekrar yapmak beni benden aldı.
hatunada yukluyorum 5x o banada yukluyorum v4 u sonuçları atarım yine buraya
(bide abi mi6 seramik kasa nedir öyle ya ağırlık çalışır insan dumble gerek yok yani