Yardım Google mesajlar sorunu

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global stable 12.0.3.0
Telefon Modeli
K20 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Google mesajlarda ki ''sohbet özellikleri'' kısmını 2 gün öncesine kadar kullanıyordum fakat rom değişikliğinden sonra hiçbir şekilde aktif edemiyorum.İlk kez böyle sorun yaşıyorum ne bliss romda ne global romda çalışmadı. Ne yapabilirim tavsiyeniz var mı?

r00t88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
r00t
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
9
Google mesajlarda ki ''sohbet özellikleri'' kısmını 2 gün öncesine kadar kullanıyordum fakat rom değişikliğinden sonra hiçbir şekilde aktif edemiyorum.İlk kez böyle sorun yaşıyorum ne bliss romda ne global romda çalışmadı. Ne yapabilirim tavsiyeniz var mı?
Google Mesajlar dediğin bildiğimiz SMS uygulaması mı?

Oyla:

r00t88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
r00t
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
9
Evet ''Ayarlanıyor'' diyor ama hiçbir şey olmuyor.
Anladım. Hiçbir Google uygulamasını kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim fakat sorunun çözülene kadar başka bir SMS uygulaması yüklesen ve SMS'lerden mahrum kalmasan nasıl olur? son sürümünü indirebilirsin. Bulabileceğin en güvenli SMS uygulaması diyebilirim. Hiçbir gereksiz izin istemez, internet erişimi sağlamaz. Sorunun devam ederse Google Mesajlar'ı kaldırabilir ve bu uygulama ile devam edebilirsin.

Oyla:

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Anladım. Hiçbir Google uygulamasını kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim fakat sorunun çözülene kadar başka bir SMS uygulaması yüklesen ve SMS'lerden mahrum kalmasan nasıl olur? son sürümünü indirebilirsin. Bulabileceğin en güvenli SMS uygulaması diyebilirim. Hiçbir gereksiz izin istemez, internet erişimi sağlamaz. Sorunun devam ederse Google Mesajlar'ı kaldırabilir ve bu uygulama ile devam edebilirsin.
Teşekkür ederim hocam fakat ben sms atıp,alabiliyorum sorunum o değil. Sohbet özellikleri özelliği kullanılmıyor internet üzerinden kullanılıyor dediğim.

Oyla:

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Konu UP'. Bende bu problemi yaşıyorum şu an. Aosp romlarda tıkır tıkır işleyen sohbet özellikleri MIUI romlarda aktif olmuyor. Çözümü bilen bulan var mı?

Oyla:

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Konu UP'. Bende bu problemi yaşıyorum şu an. Aosp romlarda tıkır tıkır işleyen sohbet özellikleri MIUI romlarda aktif olmuyor. Çözümü bilen bulan var mı?
Hocam 10-15 gün civarı özelliği aktif etmeye çalışmayın kapalı dursun, daha sonra deneyin aktif oluyor.

Oyla:

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Hocam 10-15 gün civarı özelliği aktif etmeye çalışmayın kapalı dursun, daha sonra deneyin aktif oluyor.
10-15 gün mü :D o zamana kadar bir amacı kalmaz. Yine de bilgi için teşekkür ederim.

Oyla:

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
10-15 gün mü :D o zamana kadar bir amacı kalmaz. Yine de bilgi için teşekkür ederim.
Hocam her yolu denemiştim düzelmiyordu, google mesajların yabancı şikayet forumunda birisi bekleyin yazmıştı ben de bir umut bekledim ve tek bu yöntem düzeltmişti.

Oyla:

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Hocam her yolu denemiştim düzelmiyordu, google mesajların yabancı şikayet forumunda birisi bekleyin yazmıştı ben de bir umut bekledim ve tek bu yöntem düzeltmişti.
Bende sohbet özelliklerini kapattım bekliyorum bakalım, teşekkür ederim hocam sağ olun..

Oyla:
Üst Alt