- Adım
- sinan
- Cihazım
- mi4LTE
- Konular
- 1
Mi5s cihazımda güncel sürüm yüklü çalışıyor. Uygulama verilerini temizleyip tekrar kontrol edinArkadaslar merhaba lens uygulamasi guncellendikten sonra acilmadi 2 haftadir boyle sizdede boylemi
Verileride temizledim kaldirdim tekrar kurdum ayni yineMi5s cihazımda güncel sürüm yüklü çalışıyor. Uygulama verilerini temizleyip tekrar kontrol edin
MI 5s Eu Beta 9.5.16
keşke note 6 pro alsaydınız bana kalırsa android one ın yanından geçmem alırım note 6 pro yu canım sıkılırsa rom atarım google pixel romu gerek yoktu hocam keşke note 6 pro alsaydınız birazdaha para veriirm diorsanız mi9 se yi tercih edebilirdinizBataryasina guvendik aldik cok pismanim arada kitleniyor zaten.Bir daha android one almam tövbee..
Açıktı,ekrana sigmadigi icin gorunmuyor denemedigim yol kalmadiEkran görüntüsünden, internet bağlantınızın aktif olmadığını görüyorum, telefonunuzda internet bağlantısı sağladıktan sonra uygulamayı açmayı deneyebilir misiniz?
Doğru valla benim ilk ve son android one telefonum olacak. Sabrediyorum ama gelin bana sorun.Bataryasina guvendik aldik cok pismanim arada kitleniyor zaten.Bir daha android one almam tövbee..
Sorunu çözebildiniz mi?Arkadaslar merhaba lens uygulamasi guncellendikten sonra acilmadi 2 haftadir boyle sizdede boylemi