Yardım Google Kişiler ve Mesaj Uygulaması Değiştirme

montella41

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamdi
Cihazım
mi6
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11
Telefon Modeli
Mi note 10 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba,
Cihazim mi note 10 lite google kişiler ve mesajlaşma uygulamasını kullanıyor, forumu okudum, root olmadan xiaomi kendi kişiler ve mesajlaşma uygulamasını nasıl kullanabilirim, rom yüklemeden, bootloader kilidini açmadan ve root atmadan?

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ka

Hahahaha hocam alanlar ustune alinsin diye tekzip metni yayinlayalim :)
Forum gönüllülük esaslıdır hocam yardımcı olmak için kurulmuştur.
Buradaki bütün yöneticiler iyi niyeti ile yardımcı olmak adına günlük kendine ayırdığı vakitten kısıp sizlere yardımcı olmaktadır.
Ayrıca üslubunuzu da hiç beğenmedim yöneticinin işi ne uyarsın geçsin ?
Forumumuzun belli kuralları var ve bu kurallar ile bugün binlerce insanlara yardım etmektedir.
Hiç bir yöneticinin yardım etme uyarma ya da destek olma gibi bir zorunluluğu yoktur

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Herkes boyle elinde telefon forumda vakit geçirmiyor. İnternetin amaci bu aninda bilgi forumun search kismina yazinca tam anlamiyla aradigini bulamiyorsun. İcinden gelmis yazmis buraya. Yoneticinin isi ne uyarsin gecsin onun için yonetici olmus ondan para kazaniyor uyaracak tabi
Forumun kendine has bir kullanma şekli var. Bu şekle uydukça forumu daha verimli ve daha hızlı kullanır insan. :) Ayrıca forumun arama kısmı çok iyi çalışıyor. Aradığınızı bulamama gibi bir ihtimal yok. Ben bir konu açacaksam arama kısmının tamamına bakmam 2 dakika sürmüyor. Hem bu konu günlük olarak soruluyor. Sorun bu zaten. Bir konu üzerinden gitse her şey hem konu hakkında bilgiler farklı konulara dağılmaz hem de daha düzenli olur forum.:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garanti dışı kalmadan halletmenin yolu yok sanırım?
Maalesef hocam. Sırf bu yüzden değil ama bunun gibi birçok konu yüzünden Xiaomi cihazı garantisiz almak daha mantıklı oluyor. :D

Oyla:

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
Forumun kendine has bir kullanma şekli var. Bu şekle uydukça forumu daha verimli ve daha hızlı kullanır insan. :) Ayrıca forumun arama kısmı çok iyi çalışıyor. Aradığınızı bulamama gibi bir ihtimal yok. Ben bir konu açacaksam arama kısmının tamamına bakmam 2 dakika sürmüyor. Hem bu konu günlük olarak soruluyor. Sorun bu zaten. Bir konu üzerinden gitse her şey hem konu hakkında bilgiler farklı konulara dağılmaz hem de daha düzenli olur forum.:)

Maalesef hocam. Sırf bu yüzden değil ama bunun gibi birçok konu yüzünden Xiaomi cihazı garantisiz almak daha mantıklı oluyor. :D
Aman garantisiz birakmayin. Bu cihazi yeni aldim digerini 1.5 sene sonra vesile ile garantiye gönderdim her sorunu ile ilgileniyor simdi . Bir sekilde garantiniz cebinizde dursun

Forum gönüllülük esaslıdır hocam yardımcı olmak için kurulmuştur.
Buradaki bütün yöneticiler iyi niyeti ile yardımcı olmak adına günlük kendine ayırdığı vakitten kısıp sizlere yardımcı olmaktadır.
Ayrıca üslubunuzu da hiç beğenmedim yöneticinin işi ne uyarsın geçsin ?
Forumumuzun belli kuralları var ve bu kurallar ile bugün binlerce insanlara yardım etmektedir.
Hiç bir yöneticinin yardım etme uyarma ya da destek olma gibi bir zorunluluğu yoktur
Üslubum eleştiriye açiktir mesleki deformasyon diyelim art niyetlilikle yazılan seyler degildir ayrica dediginiz gibi yöneticilerin cok yardimci olduğunu gormedim forumda genellikle kullanıcı arkadaslar sorunlarin cozumlerine odaklaniyor ve allah razı olsun yardımcı da oluyorlar . Ama yöneticinin vasfi ve işidir neticede artidan bir iş yuku degildir. Gonullulukle dahi olsa is taniminiz artık yoneticidir.

Son düzenleme:
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Aman garantisiz birakmayin. Bu cihazi yeni aldim digerini 1.5 sene sonra vesile ile garantiye gönderdim her sorunu ile ilgileniyor simdi . Bir sekilde garantiniz cebinizde dursun
Ben direkt garantisiz aldım. 1200₺'ye aldım, şimdi garantili cihaz 2400₺. :D Ekranı kırılsa, kamera camı çatlasa da hiç önemli değil. Her türlü aradaki farkla yaptırırım özel bir teknik servise. Bir de 6 ay da o parça için garanti alırım oradan. Kafam rahat. :D

Oyla:

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
Ben direkt garantisiz aldım. 1200₺'ye aldım, şimdi garantili cihaz 2400₺. :D Ekranı kırılsa, kamera camı çatlasa da hiç önemli değil. Her türlü aradaki farkla yaptırırım özel bir teknik servise. Bir de 6 ay da o parça için garanti alırım oradan. Kafam rahat. :D
Maşallah firsati yakalamissiniz . Bende uzun araştırmalar sonucu mi note 10 lite karar kıldim simdilik guzel umarım ilerleyen sureclerde guncelleme geldikce yazılım ile ilgili problem yaşamamam

Maşallah firsati yakalamissiniz . Bende uzun araştırmalar sonucu mi note 10 lite karar kıldim simdilik guzel umarım ilerleyen sureclerde guncelleme geldikce yazılım ile ilgili problem yaşamamam
Ayni telefonun bir ust yazilimini kullananlar var guncelleme yapmislar ama bende 11.0.5 sürümu var neden acaba ?

Oyla:
Üst Alt