Yardım Google Kişiler ve Mesaj Uygulaması Değiştirme

montella41

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamdi
Cihazım
mi6
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11
Telefon Modeli
Mi note 10 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba,
Cihazim mi note 10 lite google kişiler ve mesajlaşma uygulamasını kullanıyor, forumu okudum, root olmadan xiaomi kendi kişiler ve mesajlaşma uygulamasını nasıl kullanabilirim, rom yüklemeden, bootloader kilidini açmadan ve root atmadan?

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Rom ya da root olmadan olmuyor. Alışcan malesef.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
XiaoMiTool ile bootloader kilidini açmadan Hindistan stok roma geçebilirsin. Ancak garantiye o hâlde yollarsanız ve fark ederlerse garanti dışı kalır cihaz.

Bu arada, bu soru yüzlerce kez soruldu. Yönetici arkadaşlar yoruluyor artık. Forumun arama kısmından önce yaşadığınız sorunu arayın. Hem böylece kesin cevaba daha hızlı ulaşırsınız, hem de konu fazlalılığı olmaz. Günde 5-6 kişi mutlaka bu soruyu soruyor, artık bilenler de cevaplamaktan sıkıldı çünkü. :)

Oyla:

montella41

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamdi
Cihazım
mi6
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
XiaoMiTool ile bootloader kilidini açmadan Hindistan stok roma geçebilirsin. Ancak garantiye o hâlde yollarsanız ve fark ederlerse garanti dışı kalır cihaz.

Bu arada, bu soru yüzlerce kez soruldu. Yönetici arkadaşlar yoruluyor artık. Forumun arama kısmından önce yaşadığınız sorunu arayın. Hem böylece kesin cevaba daha hızlı ulaşırsınız, hem de konu fazlalılığı olmaz. Günde 5-6 kişi mutlaka bu soruyu soruyor, artık bilenler de cevaplamaktan sıkıldı çünkü. :)

Garanti dışı kalmadan halletmenin yolu yok sanırım?

Oyla:

mso

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
12
Herkesin yaşadığı meşhur sorun. Ulan Xiaomi ne vardı bizi Google 'a mecbur bırakmasan?

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
En iyi yöntem bl kilidi açmak bl kilidi kapalıyken mitool uygulamadan rom değişmek çok riskli cihaz açılmaz ise sıkıntı büyük olur. O yüzden Kilit açın

Oyla:

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20

Herkes boyle elinde telefon forumda vakit geçirmiyor. İnternetin amaci bu aninda bilgi forumun search kismina yazinca tam anlamiyla aradigini bulamiyorsun. İcinden gelmis yazmis buraya. Yoneticinin isi ne uyarsin gecsin onun için yonetici olmus ondan para kazaniyor uyaracak tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben dün yukledim uygulamayi açilıyor ayarlar ve arama yaptığında donuyor

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Herkes boyle elinde telefon forumda vakit geçirmiyor. İnternetin amaci bu aninda bilgi forumun search kismina yazinca tam anlamiyla aradigini bulamiyorsun. İcinden gelmis yazmis buraya. Yoneticinin isi ne uyarsin gecsin onun için yonetici olmus ondan para kazaniyor uyaracak tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben dün yukledim uygulamayi açilıyor ayarlar ve arama yaptığında donuyor
Para mı kazanıyoruz8-|

Ayrıca forum kurallarını her üye kaydolmadan okudum diye kabul ediyor. Kuralların 2. maddesi şu şekilde.
  • 1.2. Yeni Konu Açmadan Önce Arama Yapın : Aklınıza takılan bir soru varsa büyük ihtimalle sizden önce birileri sormuştur. Arama yapmadan yeni konu açmayın.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular