Çözüldü Google Kişiler/Rehber Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hsynh

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hsyn
Cihazım
Mı a1
Konular
16
Kisiler den sağ üst köşede 3 nokta işareti var orda görünümu özelleştir var ona tıklayın ozellestir yerini secin artık 1 den fazla gözükmeyecektir
Oradan yapınca oluyor ama kişilere telefon uygulamasından girersen yine 2 ser oluyor telefon uygulamasında da öyle bir seçenek yok

charmerr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gonca
Cihazım
xiaom mi a1
Konular
0
Oradan yapınca oluyor ama kişilere telefon uygulamasından girersen yine 2 ser oluyor telefon uygulamasında da öyle bir seçenek yok

evet telefon uygulamasını nasıl güncelliycez. ben güncelleyemedim kişileri güncelledim

Bgtsydn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sydn
Cihazım
Xiaomi mi a1
Konular
5
evet telefon uygulamasını nasıl güncelliycez. ben güncelleyemedim kişileri güncelledim
Gooogle play üzerinden güncelleyeceksiniz sürümleriniz eski
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Benzeyf

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Benzeyf
Cihazım
Mi A1
Konular
1
Benzeyf Hsynh play Store'dan kişiler ve telefon uygulamanız güncelleyin kişi birleştirme özelliği geliyor numara ve isim aynı olanları birleştirmenizi sağlıyor

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Farkında değilim düzelmiş görünüyor fakat yine birkaç kayıt tekrarlanmış görünüyor. Bu arada kişiler uygulamasında değil telefon uygulaması tarafında tekrarlanan kayıtlar görünüyordu. Kişiler her zaman normaldi. Neyde şu an eskisinden iyi durum :)

gkyzrl40

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
xiomi mi a1
Konular
14
Aynen telefon uygulamasında hep birden fazla gözüküyor oranın çözümü yok heralde ilerleyen zamanlarda belki güncelleme ile getirirler

Hsynh

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hsyn
Cihazım
Mı a1
Konular
16
Aynen telefon uygulamasında hep birden fazla gözüküyor oranın çözümü yok heralde ilerleyen zamanlarda belki güncelleme ile getirirler
Arkadaşımda da aynı tel ve aynı surum var onunki olmuyor tek görünüyor

charmerr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gonca
Cihazım
xiaom mi a1
Konular
0
Google Play'de den kişileri güncelledim de telefon uygulamasının güncellemesini bulamadım

gkyzrl40

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
xiomi mi a1
Konular
14
Arkadaşımda da aynı tel ve aynı surum var onunki olmuyor tek görünüyor
Bende android 8.0 a geçtikten sonra oldu bu olay android belki düşüktür arkadaşında yoksa bu sorun herkezde var

UCofUE

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
UCofUE
Cihazım
10T Pro
Konular
3
Anne ve babama aldığım iki adet A1 var. Birinde bu problem vardı, diğerinde yoktu. Şimdi düzeldi. Herşeyi kontrol etmiştim ama telefon uygulamasının versiyonunu kontrol etmek aklıma gelmemişti. Çünkü zaten sistem güncellemeleri ya da Google Play'de herhangi bir güncelleme görünmüyordu. Muhtemelen yukarıda bahsedildiği gibi versiyon problemiydi ve kendiliğinden güncellenince düzeldi.

Vagus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Acemi
Cihazım
Mi note 3
Konular
4
Kisiler ayarlar kisminda hem istediginiz hesabi secebilirsiniz, en ustte tum kisiler isaretlidir, oyuzden cift gozukuyor, birde yine ayarlar kisminda aynibnumaralari birlestir secenegi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt