Yardım Google kişiler geri yüklenmiyor

Vakunis32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ikb
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
22
Arkadaşlar merhaba telefonumu stabil sürüme güncelledim güncelleme öncesinde Google dan yedek aldım lakin kişiler son 1-3 ay arasında ki leri geri yüklemiyor ss aldım attım Google kişilere girdim hallaç pamuğu gibi karıştırdım ama nasıl olacak bilmiyorum çok çok önemli numaralar vardı hayati önem arz ediyor lütfen biriniz yardım edin lütfen.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-01-13-11-50-01-391_com.google.android.gms.jpg
    Screenshot_2020-01-13-11-50-01-391_com.google.android.gms.jpg
    185,4 KB · Görüntüleme: 15

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
1- Son 1-3 aylar arasında kayıt yaptıklarını Sim Kart, Mi Cloud gibi yerlere kaydetmiş olabilir misin?
2- Kişiler google hesabının içerisinde ise bilgisayardan aynı e-posta'ya giriş yaparak kontrol edebilir misin?

Gelmediğine göre telefondaki kişiler senkronize olmamış veya yaptığın yedeklemede sorun çıkmış olabilir.

Vakunis32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ikb
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- Son 1-3 aylar arasında kayıt yaptıklarını Sim Kart, Mi Cloud gibi yerlere kaydetmiş olabilir misin?
2- Kişiler google hesabının içerisinde ise bilgisayardan aynı e-posta'ya giriş yaparak kontrol edebilir misin?

Gelmediğine göre telefondaki kişiler senkronize olmamış veya yaptığın yedeklemede sorun çıkmış olabilir.
İlgini için teşekkür ederim öncelikle
Tek tek tüm hesaplarimi kontrol ettim gmaile giriyorum ama görünen kişiler çıkmıyor

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
İlgini için teşekkür ederim öncelikle
Tek tek tüm hesaplarimi kontrol ettim gmaile giriyorum ama görünen kişiler çıkmıyor
Geçenlerde birinin rehberini kontrol ettim.
Rehber Gmail ile senkronize ve tanıtımlı idi.
Ancak, 5-6 kişi kaydı Mi Cloud içerisinde gözüküyordu.
ANladım ki, yeni kişi kaydettiğinde yeni kayıt ekrana mi Cloud tanımlı geliyordu ve dikkat etmeden kaydet butonuna basarak oraya kaydettiriyor.
Siz de öyle yapmış olabilirsiniz.
O yüzden bilgisayar üzerinden de Mi Cloud ( ) hesabınıza girerek kayıtlı kişileri kontrol edin ve oradaki kişileri gmail hesabı içerisine aktarın(İster auto isterse manuel)

Üst Alt