- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Redmi K20 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 62
Merhaba arkadaşlar Cihaz rootlu camera2api magisk ile aktif ancak oreo da olduğumdan mı kaynaklı neyden kaynaklı bilmiyorum arka kamera çekiyor sıkıntısız ancak ön kamera çekmiyor
kendim kullandığım gcam sürümünde sorun yok ancak kullandığım sürüm de gece çekim modu yok yada ben bulamadım sıkıntısız çalışıyor güzel kaliteli çekim yapıyor ;
Gece modu için bunu kullanıyorum buda güzel kaliteli çekiyor ancak arka kamera sıkıntısız , ön kamera ile resim çekmeye çalıştığım zaman çekim sesi geliyor ancak resim çekmiyor
yardımcı olacak arkadaş varsa çok sevinirim. ( android sürüm Oreo )
Arkadaşlar çözdüm galiba Hdr+ yı kapatınca çekim yapıyor ön kamera neden kaynaklanıyor
kendim kullandığım gcam sürümünde sorun yok ancak kullandığım sürüm de gece çekim modu yok yada ben bulamadım sıkıntısız çalışıyor güzel kaliteli çekim yapıyor ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gece modu için bunu kullanıyorum buda güzel kaliteli çekiyor ancak arka kamera sıkıntısız , ön kamera ile resim çekmeye çalıştığım zaman çekim sesi geliyor ancak resim çekmiyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yardımcı olacak arkadaş varsa çok sevinirim. ( android sürüm Oreo )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar çözdüm galiba Hdr+ yı kapatınca çekim yapıyor ön kamera neden kaynaklanıyor
Son düzenleme: