EU Beta 20.7.16 sürümünde kullanıyorum hocam. Direkt olarak bu modeli kurdum diğerlerine bakmadan, sorunsuzca çalıştı.Hangi ROM'da kullanıyorsunuz? Bu sıkıntılı gibiydi.
Mi 8 SE için yapılmış hocam denemek cihaza zarar verebilir. Ekteki konuda sizin cihazla uyumlu olduğu yazıyor bunu deneyin isterseniz, daha çok konu forumda var hocam denemeden bilemiyoruz maalesef hangisinin çalıştığını.Mi Note 10`da çalışıyormu?
Evet ben rootsuz twrpden flashlayıp çalıştırdım hocam.rootsuz sadece twrp'den flashla sorunsuz çalışan var mı arkadaşlar?
teşekkürer hocam şimdi bakacağım )Mi 8 SE için yapılmış hocam denemek cihaza zarar verebilir. Ekteki konuda sizin cihazla uyumlu olduğu yazıyor bunu deneyin isterseniz, daha çok konu forumda var hocam denemeden bilemiyoruz maalesef hangisinin çalıştığını.
Gcam - [TÜRKÇE][SORUNSUZ] Google Kamera 7.3.018 - Urnyx05 2.5
Merhaba. Birçok cihaz için 4k60fps video sabitleme özelliğinin bulunduğu, Slow motion ve Ön kamera video kaydının çalıştığı en sorunsuz Google Kamera çıktı. 60fps de video sabitleme 30fps e göre çok daha stabil çalışır. YÜKLEME TALİMATI •İndirdiğiniz. apk uzantılı dosyaya tıklayın...forum.miuiturkiye.netMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet ben rootsuz twrpden flashlayıp çalıştırdım hocam.
Fix yüklediniz mi hocam?Bende neden kasıyor çoğunu denedim eu 12 betadayim anlamış değilim
MIUI 12 beta'yı anlayamadım birkaç kişi çalıştıramadı. Fix çalışmıyor ya da buna benzer bir şey olmuyor. Garip vallahi. Şaşırdım. MIUI 12 kullanan arkadaşlar ya başka rom kurun ya da bilemiyorum. Anlamadım. MIUI masik kurun en iyisiBende neden kasıyor çoğunu denedim eu 12 betadayim anlamış değilim
Muhtemelen sıkıntı yaşayan herkes twrp den yüklüyor o yüzden sıkıntı oluyor. Magisk denesinler sadece.MIUI 12 beta'yı anlayamadım birkaç kişi çalıştıramadı. Fix çalışmıyor ya da buna benzer bir şey olmuyor. Garip vallahi. Şaşırdım. MIUI 12 kullanan arkadaşlar ya başka rom kurun ya da bilemiyorum. Anlamadım. MIUI masik kurun en iyisi