Mevcetin hocam sayesindeguzel resimler çekiyorum Linki indirin Config içinde natural ve Best kullaniyorum gayet iyi cihazım Redmi Note 8Teşekkürler. Peki bnm cihazım için en stabil gcam hangisi blgin varmı acaba
Fotoğrafta bir sorunla karşılaşmadım ama video kısmında bahsettiğim sorun var. Ayarları değiştirince de uygulamadan atıyor maalesef.Fotoğraf çekme bölümünde bir sorun var mı hocam?
4k/1080p ve fps değiştirerek deneyebilirsiniz.
Mi note 10 proyu destekliyorda normali desteklemiyormu
Aralarındakı fark sadece ram dıye bılıyorum. Muhtemelen ıkı cıhaz ayrı yazılmamıstır desteklıyodur.Maalesef hocam. Denemek isterseniz deneyebilirsiniz, fakat liste dışı cihazlarda uygulama açılmaz.
Mi9 desteklenen cihazlar icerisinde hocam.Hocam merhaba,
Mi9 da çalışma ihtimali nedir acaba?
Gule gule kullanin hocam.Mevcetin hocam sayesindeguzel resimler çekiyorum Linki indirin Config içinde natural ve Best kullaniyorum gayet iyi cihazım Redmi Note 8
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonraki surumlerde muhtemelen duzeltilecektir hocam.Fotoğrafta bir sorunla karşılaşmadım ama video kısmında bahsettiğim sorun var. Ayarları değiştirince de uygulamadan atıyor maalesef.
Ikisininde kod adi ayni sekilde tucana ise ikisindede calisir hocam.Aralarındakı fark sadece ram dıye bılıyorum. Muhtemelen ıkı cıhaz ayrı yazılmamıstır desteklıyodur.
Hatta dün aksam denedim bunu sorun yoktu
Bır ıkı yere baktım pro yu yapmamışlar. Muthtemelen aynıdır tek farkları ram. Xıaomının işgüzarlıgı sonuna pro eklemiş ram için3.mesaj icerisine ornek resimler eklenmistir.
Mi9 desteklenen cihazlar icerisinde hocam.
Gule gule kullanin hocam.
Sonraki surumlerde muhtemelen duzeltilecektir hocam.
Ikisininde kod adi ayni sekilde tucana ise ikisindede calisir hocam.