- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 38
Stok kamera daha başarılı geldi bana
108i de yerler, afiyet olsunTabi bahsettiğiniz göz boyama mevzusuda var. Fakat anadolu çocuğu yedi48mp kameralı telefonlar bol bol sattı.
Kullandığın Google kamera link verebilir misin rica etsemAşağıdaki linke tıklayarak, google kameraya yeni eklenen 48mp modu ve stock kamera 48mp modunun örnek fotoğraflarına bakabilirsiniz. Merak edenler için paylaşıyorum.
Bu mod şuan sadece Mi9T/Pro ve Mi9 için mevcut.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gcam 48 mp başlangıç aşamasında henüz, o yüzden stock daha başarılı duruyor. Fakat bu 48mp ile uzun pozlama yapılacağınıda unutmamak gerek.Stok kamera daha başarılı geldi bana
Bu hangi Google camera ile çekildi acaba sürümü
Celsoazevedo.com da burial v7 olarak bulabilirsiniz hocam. Şuan için yalnızca Vip kullanıcılarımıza özel anlatım ekledim. İlerleyen günlerde herkese açık paylaşacağım.Kullandığın Google kamera link verebilir misin rica etsem
Fotoğraflarda keskinlik olduğu doğru hocam, henüz yeni olduğu için yapılandırmalarda oturmayan yerler var. Oturmayan yerlerde zamanla düzelecektir.@ mevcetin
Paylaşım için teşekkürler. Hemen düşüncelerimi paylaşayım.
Gcam fotoğraflarında keskinlik (sharpness) fazla. Fazla keskinlik fotoğrafın doğallığını olumsuz etkiliyor bence.
Bugün bir arkadaşımın fotoğrafını önce Gcam (Camera PX) sonra stok kamera ile çekip kendisine gösterdim. Hiçbir yönlendirme yapmadan hangisi daha iyi diye sordum. İkisine de baktı ve stok kamera ile çektiğim fotoğrafı seçti. Gcam ile çektiğim fotoğrafı beğenmedi. Çünkü Gcam'le çektiğim fotoğrafta sakalları fazla siyah ve belirgindi. Bu durum doğal değildi tabi. O an anladım ki benim kullandığım Gcam'de de keskinlik fazla. Sharpness miktarını optimize etmem gerekiyor. Şimdi sizin fotoğraflarınızı incelediğimde de aynı şeyi gözlemliyorum.
Şuradaki kıyaslamada da benzer bir durum görülebilir. Stok kamera ile çektiğim fotoğraf daha doğal görünüyor: Rehber - GCam vs Orijinal Kamera: Xiaomi Mi A3
Bu bahsettiğiniz gcam linkini verirmisinizAşağıdaki linke tıklayarak, google kameraya yeni eklenen 48mp modu ve stock kamera 48mp modunun örnek fotoğraflarına bakabilirsiniz. Merak edenler için paylaşıyorum.
Bu mod şuan sadece Mi9T/Pro ve Mi9 için mevcut.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu bahsettiğiniz gcam linkini verirmisiniz
Apk olarak var mı acaba Gcam?
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Bende bulamadım hocam.Redmi 8a global rom için hala bulamadık uygun bir gcam.