Yardım Google hesabım Endonezyalı biri tarafından çalındı

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyperos 1.0.14.0
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
1 hafta olmadı Google hesabım çalınalı, Endonezyadan giriş yapıldığında giriş isteğini reddettim ve şifremi değiştirdim ama buna rağmen hacker hesabımı ele geçirdi ve telefonuma format attırdı. En başlarda kurtarma mailim kendi hotmail hesabımdı kurtarma maili gönderdim ama işe yaramamıştı sonra hacker kurtarma yöntemlerimi tamamen değiştirdi. Bayağı denedim ve hesabım olağandışı hareketlerden dolayı kilitlendi. 2 güne yakın giriş yapmadım ve bir daha denedim ama yine de herhangi ekstra bir yöntem sormuyor aynı gmail hesabına kod gönderimi ve kurtarma epostasına kod gönderimi dışında, daha fazla yönteme tıkladığımda da ben olduğumu onaylamıyor. gerekirse hack yöntemleri kullanarak yeniden ele geçirmek isterim bu işte bilgisi olanlar yardımıyla. şuan kullandığım laptop google hesabıma daha önceden giriş yapmış olduğum cihaz.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    21,5 KB · Görüntüleme: 49
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    35,8 KB · Görüntüleme: 29
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    Ekran Alıntısı3.PNG
    32,8 KB · Görüntüleme: 29

Mami1985

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
14
Desteğe yaz ilgilenirler.

Oyla:

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
15
Desteğe yaz ilgilenirler.
1 hafta olmadı Google hesabım çalınalı, Endonezyadan giriş yapıldığında giriş isteğini reddettim ve şifremi değiştirdim ama buna rağmen hacker hesabımı ele geçirdi ve telefonuma format attırdı. En başlarda kurtarma mailim kendi hotmail hesabımdı kurtarma maili gönderdim ama işe yaramamıştı sonra hacker kurtarma yöntemlerimi tamamen değiştirdi. Bayağı denedim ve hesabım olağandışı hareketlerden dolayı kilitlendi. 2 güne yakın giriş yapmadım ve bir daha denedim ama yine de herhangi ekstra bir yöntem sormuyor aynı gmail hesabına kod gönderimi ve kurtarma epostasına kod gönderimi dışında, daha fazla yönteme tıkladığımda da ben olduğumu onaylamıyor. gerekirse hack yöntemleri kullanarak yeniden ele geçirmek isterim bu işte bilgisi olanlar yardımıyla. şuan kullandığım laptop google hesabıma daha önceden giriş yapmış olduğum cihaz.
Muhtemelen ya laptobunda trojan var ya da hotmail hesabını hacklediler önce bunları elimine et gerekirse laptop yerine mobil bir cihazdan kimlik bilgilerini kullanarak google desteğe ulaşıp yardım iste hotmail şifresini değiştir iki adımlı doğrulamayı aç laptobada bi format at yada eset veya bitwarden gibi bir antivirüs ile tarat.

Oyla:

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
12
Muhtemelen ya laptobunda trojan var ya da hotmail hesabını hacklediler önce bunları elimine et gerekirse laptop yerine mobil bir cihazdan kimlik bilgilerini kullanarak google desteğe ulaşıp yardım iste hotmail şifresini değiştir iki adımlı doğrulamayı aç laptobada bi format at yada eset veya bitwarden gibi bir antivirüs ile tarat.
düşüncem telefonda eski bir tane QR kodunu tarattığım için olduğu yönünde. Hotmail hesabında iki adımlı doğrulama var zaten. Bilgisayarda sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü o kofu taradığım zamandan sonra oldu bu daha öncesinde sorun yoktu. Bir şekilde geri almam lazım ama ne telefon numaramla ne de hotmail hesabımla kurtarabiliyorum. Google desteğe de sorun bildirdim ama hiç geri dönüş yapmadılar saatlerce beklememe rağmen yeni gmail hesabıma hiç mail gelmedi

Oyla:

Mami1985

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
14
düşüncem telefonda eski bir tane QR kodunu tarattığım için olduğu yönünde. Hotmail hesabında iki adımlı doğrulama var zaten. Bilgisayarda sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü o kofu taradığım zamandan sonra oldu bu daha öncesinde sorun yoktu. Bir şekilde geri almam lazım ama ne telefon numaramla ne de hotmail hesabımla kurtarabiliyorum. Google desteğe de sorun bildirdim
24 saatte dônerler.

Oyla:
Üst Alt