Yardım Google hesabı hata verdi sonrasında telefondan bağlanamıyorum google servisleri kullanamıyorum

goldsmiley

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamdi
Konular
6
Bende ilginç bir sorun oldu benim gibi böyle bir sorun yaşayan var mı merak ettim. syberia romu kullanıyorum uzun zamandır. birden youtube bir hata oluştu tekrar giriş yapın dedi ve ne yaptıysam bir daha google ın hiçbir servisine giriş yapamadım ne play ne google hesabı hiçbirine girmiyor. Giriş yap diyorum kullanıcı adı şifreyi kabul ediyor kullanıcı sözleşmesini tamam diyorum tekrar hiçbir hata vermeden giriş yapılmamış haline başa dönüyor sebebi nedir bilen var mı?

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Bir kaç gün bekleyip öyle deneyin. Ben mi 9 kullanıyorum bir kez syberia yüklediğimde aynı sorunla karşılaştım.Kendi düzeldi 2 gün sonra.

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
6
Bende ilginç bir sorun oldu benim gibi böyle bir sorun yaşayan var mı merak ettim. syberia romu kullanıyorum uzun zamandır. birden youtube bir hata oluştu tekrar giriş yapın dedi ve ne yaptıysam bir daha google ın hiçbir servisine giriş yapamadım ne play ne google hesabı hiçbirine girmiyor. Giriş yap diyorum kullanıcı adı şifreyi kabul ediyor kullanıcı sözleşmesini tamam diyorum tekrar hiçbir hata vermeden giriş yapılmamış haline başa dönüyor sebebi nedir bilen var mı?
Hocam selamlar eski bilinen bir hata bu. Sanırım farklı bir gapps ile yeni kurulum yapmaktan başka çare yok. Alternatif gapps paketleri deneyebilirsiniz(mindthegapps,bitgapps,flame,nik) hangisi işe yararsa.

goldsmiley

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamdi
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15 gündür aynı düzelmedi. peki yeni kurulum yapmadan içindeki gapps ı silmek mümkün mü? sonrasında yeni gapps atsak çünkü telefonu sıfırlamak istemiyorum açıkçası.

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
6
15 gündür aynı düzelmedi. peki yeni kurulum yapmadan içindeki gapps ı silmek mümkün mü? sonrasında yeni gapps atsak çünkü telefonu sıfırlamak istemiyorum açıkçası.
Maalesef hocam olmaz. Yerinizde olsam mindthegapps ile denerdim.

Üst Alt