Yardım Google Fotoğraflar Uygulaması

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 8
  • Görüntüleme 689

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Revos 20.01.31
Telefon Modeli
Mİ 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Önceden resimler görünüyordu ama son mi-room beta,mi-globe beta, mıuita stabil ve şu an revos rom da uygulama "fotoğraflar alınıyor" yazıyor sürekli? Konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun hocam. Google fotoğraflar sıkıldı sanırım sizden. Vermiyor fotoğraflari. giggle~~

İyi oluyordu anılar,film vs hazırlayıp sunuyordu :D

Lazım olan izinlerde verili aslında anlamadım...

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam aşağıdaki adrese girdinizde fotoğrafları görüyormusunuz. Ayrıca fotoğraflar uygulamasında bu ekrandayken arama işlemini kullanabiliyormusunuz?

Sorunun bir kaç farklı nedeni varmış, bug oluşuyormuş.

Bu sorun hafıza kartı olan bir cihazda yaşanmışsa bundan kartın sökülüp, önbellek ve uygulama verilerinin silinmesinin ardından tekrar hafıza kartı takıldığında düzeliyormuş.

Bu sorun, bazı durumlarda ise hesabınızı uygulamadan bir kaç kez kaldırıp tekrar ekleyince düzeliyormuş.

Bazı durumlarda cihazdaki bozuk bir dosya,resim, video bu soruna neden olabiliyormuş. Ayrıca bazen instagram, Whatsapp gibi uygulamalardan gelen yada çekilen resim yada video dosyaları bu soruna neden olabiliyormuş.

Son düzenleme:
Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
İlk yüklemede o kısım bazen uzun sürüyor. Uygulamayı sıfırlayıp tekrar açın yükleyene kadar da bekleyin. Ekranı kilitlemeyin. Fotoğraflar ne kadar çoksa süre de o kadar artıyor sanırım. Yeni rom kurduğumda ben de aynı şeyi yaşıyorum kısa bir süre.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
chnekn hocam verdiğiniz linkten resimleri görüyorum,arama da yapıyorum. Hesap kaldırma işlemini yapayım inşallah düzelir....

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
chnekn hocam verdiğiniz linkten resimleri görüyorum,arama da yapıyorum. Hesap kaldırma işlemini yapayım inşallah düzelir....
Şu an çok fazla rom değişimi yapmıyorum ama eskiden neredeyse her gün farklı romlar yüklediğimde bende de oluyordu. Fotoğraflar uygulamasını sıfırlayınca düzeliyordu. Bir defasında da bunu yaptığım halde düzelmemişti, telefondaki herşeyi pc'ye aktarıp format atınca düzelmişti. Çok sonra farkettim ki pc'ye aldığım bazı resimler bozukmuş. Son çare olarak formatı deneyebilirsiniz, bozuk resimler olabilir.

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Google fotoğraflar uygulaması açılmamaya başladı sürekli hata veriyor. Uygulamayı google playden silip yüklüyorum yine sonuç aynı. Apk olarak farklı yerden indirip yükleyeyim diyorum eski sürümlerden onu da yüklemiyor. Bu sorunu yaşayan ve çözümü bilen var mı acaba ?

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Google fotoğraflar uygulaması açılmamaya başladı sürekli hata veriyor. Uygulamayı google playden silip yüklüyorum yine sonuç aynı. Apk olarak farklı yerden indirip yükleyeyim diyorum eski sürümlerden onu da yüklemiyor. Bu sorunu yaşayan ve çözümü bilen var mı acaba ?
Google Photos uygulamasını kaldırmadan önce ayarlar, uygulamalar, Fotoğraflar yolunu izleyip Google Photos verilerini silip deneyebilirsiniz.

MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt