Yardım Google Fotoğraflar indirince tarihler karışıyor

Abra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
5
Google Fotoğraflardaki tüm fotoğraf ve videoları telefonuma indirdiğimde galeriye gelen fotoğraflarda tarihlerin hepsi karışıyor yıllar önce çektiğim fotoğraflar bugün çekilmiş gibi görünüyor ve galeri düzensiz duruyor bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Abra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardım edebilecek olan var mıdır?

Toorop

F-Xiaomi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
-
Konular
5
yerde Google Fotoğraflar uygulaması kaldırıp tekrar yüklediğinizde bu sorunun düzeldiği yazıyor, deneyebilirsiniz.

Yada anlatıldığı gibi hesap olmadan kullan seçeneceğini seçerek tekrar hesabınızı seçin ve senkronize etmesini sağlayın. Sağ üst profil resminize basın, yandaki ok ile seçenekleri açarak hesap olmadan kullan seçeneğini seçin, yüklemesi bittikten sonra aynı yerden hesabınızı seçerek senkronize etmesini bekleyin.

Abra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
5
yerde Google Fotoğraflar uygulaması kaldırıp tekrar yüklediğinizde bu sorunun düzeldiği yazıyor, deneyebilirsiniz.

Yada anlatıldığı gibi hesap olmadan kullan seçeneceğini seçerek tekrar hesabınızı seçin ve senkronize etmesini sağlayın. Sağ üst profil resminize basın, yandaki ok ile seçenekleri açarak hesap olmadan kullan seçeneğini seçin, yüklemesi bittikten sonra aynı yerden hesabınızı seçerek senkronize etmesini bekleyin.
ikinci dediğinizi denedim ama olmadı.Fotoğraflar ile telefonu senkronize kullanıyorum ve Xiaominin kendi galeri uygulamasında mesela tek tek seçip orijinalini indire basınca tarihler düzgün geliyor ama toplu şekilde nasıl yapabilirim?

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
13
ikinci dediğinizi denedim ama olmadı.Fotoğraflar ile telefonu senkronize kullanıyorum ve Xiaominin kendi galeri uygulamasında mesela tek tek seçip orijinalini indire basınca tarihler düzgün geliyor ama toplu şekilde nasıl yapabilirim?
Dostum öncelikle fotoğraflarını Google Takeoutdan indiriyorun , indirdikten sonra arşivden çıkarıyorsun ve içinde exif verileri oluyor bir metin belgesinde daha sonra play storeden bu uygulamayı indiriyorsun açıp gerekli izinleri veriyorsun daha sonra en sağ alttaki butona bas ve üstteki, Meta ve Google Paket Servis Arşivini İndirin tuşuna bas, ardından Google Photos Takeout'u indirin butonuna basıyorsun ve kasöre çıkardığın konumu seçiyorsun ve program otomatik olarak tüm tarihleri düzeltiyor fotoğraf sayısına göre süresi uzayabilir sabret kapatma programı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

Abra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
5
Dostum öncelikle fotoğraflarını buradan indiriyorsun, indirdikten sonra içinde exif verileri oluyor bir metin belgesinde daha sonra play storeden bu uygulamayı indiriyorsun açıp gerekli izinleri veriyorsun daha sonra en sağda alttaki butona basıp üstteki, Meta ve Google Paket Servis Arşivini İndirin tuşuna basıyorsun ardından Google Photos Takeout'u indirin butonuna basıyorsun ve arşivi seçiyorsun program otomatik olarak tüm tarihleri düzeltiyor fotoğraf sayısına göre süresi uzayabilir sabret kapatma programı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer program belli fotoğraflardan sonra para isterse Windows üzerinde ExiftoolGUI benzeri araçları deneyebilirsin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu uygulamaya izin vermek riskli olmaz mı sizce özel fotoğraflarda vs. görebilirler bence

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
13
Bu uygulamaya izin vermek riskli olmaz mı sizce özel fotoğraflarda vs. görebilirler bence
Risklik bişey yok hocam uygulamaya izin vermek derken telefonda fotoğraflarda işlem yapabilmesi için depolama izni veriyorsunuz internetle çalışmıyor, fotoğrafları yine google'dan indiriyorsunuz, programın tek amacı tarihleri fotoğraflara işlemek tamamen internetten bağımsız çalışıyor, Verdiğim indirme linki de google'a ait.

Son düzenleme:
Üst Alt