Yardım Google Fotoğraflar indirince tarihler karışıyor

Abra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
5
Google Fotoğraflardaki tüm fotoğraf ve videoları telefonuma indirdiğimde galeriye gelen fotoğraflarda tarihlerin hepsi karışıyor yıllar önce çektiğim fotoğraflar bugün çekilmiş gibi görünüyor ve galeri düzensiz duruyor bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Abra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardım edebilecek olan var mıdır?

Toorop

F-Xiaomi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
-
Konular
5
yerde Google Fotoğraflar uygulaması kaldırıp tekrar yüklediğinizde bu sorunun düzeldiği yazıyor, deneyebilirsiniz.

Yada anlatıldığı gibi hesap olmadan kullan seçeneceğini seçerek tekrar hesabınızı seçin ve senkronize etmesini sağlayın. Sağ üst profil resminize basın, yandaki ok ile seçenekleri açarak hesap olmadan kullan seçeneğini seçin, yüklemesi bittikten sonra aynı yerden hesabınızı seçerek senkronize etmesini bekleyin.

Abra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yerde Google Fotoğraflar uygulaması kaldırıp tekrar yüklediğinizde bu sorunun düzeldiği yazıyor, deneyebilirsiniz.

Yada anlatıldığı gibi hesap olmadan kullan seçeneceğini seçerek tekrar hesabınızı seçin ve senkronize etmesini sağlayın. Sağ üst profil resminize basın, yandaki ok ile seçenekleri açarak hesap olmadan kullan seçeneğini seçin, yüklemesi bittikten sonra aynı yerden hesabınızı seçerek senkronize etmesini bekleyin.
ikinci dediğinizi denedim ama olmadı.Fotoğraflar ile telefonu senkronize kullanıyorum ve Xiaominin kendi galeri uygulamasında mesela tek tek seçip orijinalini indire basınca tarihler düzgün geliyor ama toplu şekilde nasıl yapabilirim?

Üst Alt