- Adım
- Mustafa oğuz
- Cihazım
- Note 6 pro 4 64
- Meslek
- Satış danışmanı
- Konular
- 68
Merhaba Arkadaşlar biliyorsunuz google fotoğraf ları çoğumuz kullanıyoruz yanlız yedekleme yapmasını istemediğiniz klasör leri seçtiğimiz halde bunu yapmadığı oluyor böylece özellikle ekran görüntüleri de yedekleniyor.
benim de uzun zamandır muzdarip olduğum bir konu olduğu için ve forumda bu konuda sorun yaşayan arkadaşlar için araştırdım ve bi uygulama ile bu olayı bitirmeye karar verdim uygulama için ekran videosu ekliyorum.
Ama kısaca yazayım ilk olarak telefonun dahili hafızasına istediğiniz bir isimde klasör oluşturun sd kart kullanıyorsanız oraya da olur sonra uygulamayı açalım
Uygulamayı açtığınız da artı
işaretine basıp ilk önce dahili hafıza dcm scrennshots klasörünü seçelim ikinci olarak da taşınmasını istediğimiz klasörü seçelim sağ üstten kaydet diyelim tamamdır. Artık her aldığınız ekran görüntüsü otomatik olarak sizin istediğiniz klasöre gidecek.
Bunu başka işlemler için de yapabilirsiniz uygulama play store de mevcut ama sanırım ben kurmuştum full versiyon istedi isteyen nette full apk yı bulabilir yada satın alabilir
Uygulama play store linki
benim de uzun zamandır muzdarip olduğum bir konu olduğu için ve forumda bu konuda sorun yaşayan arkadaşlar için araştırdım ve bi uygulama ile bu olayı bitirmeye karar verdim uygulama için ekran videosu ekliyorum.
Ama kısaca yazayım ilk olarak telefonun dahili hafızasına istediğiniz bir isimde klasör oluşturun sd kart kullanıyorsanız oraya da olur sonra uygulamayı açalım
Uygulamayı açtığınız da artı

Bunu başka işlemler için de yapabilirsiniz uygulama play store de mevcut ama sanırım ben kurmuştum full versiyon istedi isteyen nette full apk yı bulabilir yada satın alabilir
Uygulama play store linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir