Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok hocam sanmıyorum
Zaten haberler dolaşıyordu Google android desteğini kesecek diye daha önce niye böyle birşey olmadıda bu haberlerin üstüne oldu şimdi
Neden bu kadar şaşkınlık içinde bazılarınız anlamış değilim , Kul yapısı bu, mutlaka sıkıntı meydana gelecek. Büyük bir şirket olması, çökmeyeceği anlamına gelmez.
Yok hocam sanmıyorum
Zaten haberler dolaşıyordu Google android desteğini kesecek diye daha önce niye böyle birşey olmadıda bu haberlerin üstüne oldu şimdi
Google destegini cekse bile android kullanilabilir. Android acik kaynak kodlu bir isletim sistemidir. Play store yerine Getapps kullanilir. Haritalar yerine yandex, google search yerine yaani vb...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Haberler çıkmaya başladı burdan bakabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuanda paylaşılan haberi yapıştırıyorum buraya
Bir anda Google servislerine giremiyor olmamız sonrasında Google kapandı paniği başladı. Peki durum ne? Gelin değerlendirelim…
Google ve Türkiye arasındaki çekişme devam ederken bugün bir anda Google servislerine girememeye başladık. Sürekli kullandığımız Youtube, Google Analytic, Google Maps ve hatta GMail bir şu anda bilgisayarımızdan açılmıyor.Mobil tarafta da sorun görmüyoruz ama internet sitelerinde bir sorun var ve sisteme bağlanamıyoruz.
Bunun geçici bir durum mu olduğu ise şimdilik belli değil. Google’ın programlarına bilgisayardan giremiyorken cep telefonlarımızdan giriyor olmamız da bir hayli ilginç. Sorun anlık mı yoksa kalıcı mı bunu hep birlikte göreceğiz.
Kısa bir süre içinde Çin gibi olursak şaşırmayın. Güncelleme oldukça sizlere bilgi aktaracğız…