- Adım
- -
- Cihazım
- -
- Konular
- 157
Arama geçmişi gitmiyor, eger yaptıysan arama ses kayıtları gidiyor.
Bende arama geçmişide gitti maalesef.
Arama geçmişi gitmiyor, eger yaptıysan arama ses kayıtları gidiyor.
Evet şimdi baktım benden de gitmiş. İlginç.Arkadaşlar google kayıt özelliği kendiliğinden gitmiş nasıl geri getirebilirim
Çok da lazımdı bu arama kayıt işi ya tüh. Geldiğine sevinemeden gitti. Var mı bir çözümü?Bende arama kayıt menüsü duruyor ama bulunduğunuz yerde kullanılamıyor yazıyor
Google tekrar arama uygulamasında aktif eder mi bilmiyorum, belki de en başından beri bizim ülkeye yanlışlıkla açmışlardır, en iyi çözüm cihazınız için uygun endonezya romu kurarak xiaomi arama ve mesaj uygulamalarını kullanabilirsiniz, onda otomatik kayıt özelliği mevcut.Çok da lazımdı bu arama kayıt işi ya tüh. Geldiğine sevinemeden gitti. Var mı bir çözümü?
Rom değiştirmek uzun iş laptop lazım bootloader açmak lazım vs herkes uğraşmaz kiGoogle tekrar arama uygulamasında aktif eder mi bilmiyorum, belki de en başından beri bizim ülkeye yanlışlıkla açmışlardır, en iyi çözüm cihazınız için uygun endonezya romu kurarak xiaomi arama ve mesaj uygulamalarını kullanabilirsiniz, onda otomatik kayıt özelliği mevcut.
Hindistan ve Endonezya yaptım işe yaramadıBölge değiştirsek işe yara mı.
E birkaç gün kullanabildik ama2021 eylül aylarından gelmişti sadece bizim operatörlerde açık değil