- Adım
- Orta
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- MUHASEBE
- Konular
- 18
max 2 için uygun yok mudur üstadlar bu 6 versiyon
Bizde sevindik hocam 6 yüklenecek diyeDemek ki uymuyor arkadaşlar yapacak bir şey yok....
BootleggersROM-Pie4mido.4.1-Stable-Unoffıcıal-ByEscobar1945
Bulkin 043 ün Telegram gcam mido grubundan aldınız sanırım linki, 5.0.25 sürümü daha stabil geldi bana, gcam 6 sürümleri pek tatmin etmiyor beni.Merhaba mido kullanıcıları sizlere gcam6 mido için uyarlanmış olan versiyonu tanıtmak istiyorum...
Bilindiği gibi MIUI 10 ile birlikte cihazımızda android 7 üzerinde gcamera çalışmıyor maalesef aynı şekilde bu versiyon MIUI 10 üzerinde çalışmıyor..
Hangi sürümlerde çalışır??
MIUI 9 android 7
MIUI 10 port romlar android 9
AOSP ve LOS tabanlı romlar (pie)
Değişiklikler 4/04/2019
• Gece modunda hızlı başlatmak için kısa kartlar eklendi.
• Photosphere modunda fotoğraf genişletme eklendi.
• DNG formatında sıkıştırma kalitesi" maddesi eklendi.
• Rusça ve İngilizce yerelleştirmesi için çeviri güncellendi.
• Gürültü Azaltma maddesi eklendi.
• Birkaç simge güncellendi.
Kurulum Talimatları:
• 2API aktivasyonu gerektirir .
• Bu kamera modu, Redmi Note 4 (X) 'te test edilmiştir Diğer telefonlarda veya diğer ürün yazılımlarında, kısmen çalışmayabilir veya kısmen çalışabilir, burada size yardımcı olamayacağım, bu şanslı olmadığınız anlamına gelir.
• Android 9.x AOSPve LOS romlar MIUI 9 android 7
• Yüklemeden önce, eski sürümün kaldırılması önerilir. Kamera çalışmıyorsa, uygulama verilerini silebilirsiniz.
• Kamera zaten Redmi Note 4 (X) için en uygun ayarlar için yapılandırılmış. İlk kurduğunuzda, ayarlara gidin (ayarları değiştirebilirsiniz) ve çıkın, kamera aktivasyonu otomatik olarak yeniden başlatır ve kamerayı kullanabilirsiniz.
• TWRP için arşiv, kameranın varsayılan olmasını ister, 2 kamera değildir.Akılda tutulursa, kamera Snap Kamera, Google Kamera (önceden sisteme önceden kurulmuş) ve kameraların geri kalanını sistemden siler.
İNDİR TWRP:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İNDİR APK :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ekran Görüntüleri:
5.0.25 linki varmıBulkin 043 ün Telegram gcam mido grubundan aldınız sanırım linki, 5.0.25 sürümü daha stabil geldi bana, gcam 6 sürümleri pek tatmin etmiyor beni.
5.0.25 linki varmı
Merhabalar hocam ön kamerayla cekilen fotoğrafi işledikten sonra gürültü oluyor
Mido için soruyorsanız eğer başlıkta belirttiğim gibi MIUI 10'nun hiç bir sürümünde gcamera çalışmıyor ya sürüm düşürme MIUI 9 gibi yada pie tabanlı aosp yada lineages sürümleri kullanmak gerekiyor....Hocam mi10 8.12.20 için destek geldi mi gcam ?