Soru google camera blur efekti hk.

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
merhaba
Telefonum henüz rootlu değil. Google cam'i apk olarak yükledim ve bazı sorularım var.
1- kullandığım gcam TWRP üzerinden flaşlanan gcam'den farklı mıdır?
2-ayarlar çok detaylı değil. Özellikle verim alabilmek için yapmam gereken ayarlar var mı?

şimdiden teşekkürler.

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Hocam xposed kullanmadım fakat internette zamanında araştırdığıma göre xposed cihazı özelleştirmeye yarayan bir araç. Tıpki magisk gibi modülleri var. Tabi bunu kullanmak için root izni gerekiyor :) Şahsen kullanmadığım için modüller ve özellikler hakkında bundan öte bilgi veremiyorum malesef. Linki inceleyebilirsiniz , lakin kurmaya karar verirseniz cihazınız için xda sitesinde kurulum amaçlı araştırma yapın brick durumu ile karşılaşmayın.
Eski telefonum A7 2016 idi çok twrp ve xposed ile epey içli dışlı oldum. Xposed yükleyince logoda kalıyorsa Uninstaller flaslayinca sorun çözülüyor (muhtemelen bahsettiğiniz brick olma durumu bundan ileri geliyor). Magisk xposedin değişik versiyonu sanıyorum. Alakaniz ve sabrinizdan ötürü teşekkür ederim.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Xposed ile brick etme durumuna henüz düşmedim dediğim gibi kullanmadım sadece eskiden kalan bilgilerimi size aktardım :) Rica eder iyi forumlar dilerim
Eski telefonum A7 2016 idi çok twrp ve xposed ile epey içli dışlı oldum. Xposed yükleyince logoda kalıyorsa Uninstaller flaslayinca sorun çözülüyor (muhtemelen bahsettiğiniz brick olma durumu bundan ileri geliyor). Magisk xposedin değişik versiyonu sanıyorum. Alakaniz ve sabrinizdan ötürü teşekkür ederim.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt