- Adım
- androist
- Cihazım
- Mi Max 2/3
- Meslek
- Serbest
- Konular
- 57
Özellikle Mi Max 3 için geliştirilmiş çok kaliteli bir Google Kamera. Kurdum ve denedim. Çok net ve kaliteli resimler elde ediliyor. Alttaki Google Drive Linki' nden ''apk'' ve ''xml'' dosyaları indirilebilir ve kurulabilirsiniz.
Kamera Apk Linki :
XML dosyası Linki :
Not : Kamerayı kurduktan sonra dahili depolamada /Download dosyasının içinde MGC_8.1.101_Configs adı altında bir klasör oluşturunuz ve indirdiğiniz xml dosyasını bu klasörün içine atınız. Daha sonra kurmuş olduğunuz kamerayı açınız ve üst tarafta bulunan ayarları açınız. Ayarlar bölümünde üstte bulunan Configs yazısını, bir sonra load yazısını ve bir sonra da gördüğünüz xml dosyasını tıklarsınız. İşlem tamamdır.
Kamera Apk Linki :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
XML dosyası Linki :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Not : Kamerayı kurduktan sonra dahili depolamada /Download dosyasının içinde MGC_8.1.101_Configs adı altında bir klasör oluşturunuz ve indirdiğiniz xml dosyasını bu klasörün içine atınız. Daha sonra kurmuş olduğunuz kamerayı açınız ve üst tarafta bulunan ayarları açınız. Ayarlar bölümünde üstte bulunan Configs yazısını, bir sonra load yazısını ve bir sonra da gördüğünüz xml dosyasını tıklarsınız. İşlem tamamdır.