- Adım
- Berkay
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 54
Data format ile miui çağrı ve mesajlaşmayı kaldırmak olur. Google kaldırmak için twrp kurmak lazım.Merhaba daha yeni miui 12 ota dan yükledim ve google mesajlaşma ve çağrı geri geldi fakat yanında miui çağrı ve mesajlaşma da var googleyi nasıl kaldırabilrim ya da deaktive edebilirim
beğendiniz uygulamayı varsayılan arama aracı olarak ayarlayıp ana sayfada bırakıp diğerini arka sayfaya atınMerhaba daha yeni miui 12 ota dan yükledim ve google mesajlaşma ve çağrı geri geldi fakat yanında miui çağrı ve mesajlaşma da var googleyi nasıl kaldırabilrim ya da deaktive edebilirim
twrp yüklü zaten hocam miui çağrıyı ordan flashladımData format ile miui çağrı ve mesajlaşmayı kaldırmak olur. Google kaldırmak için twrp kurmak lazım.
Bence böyle çalışmayacak. Yine tarayıcı gibi bir uygulama olsaydı evet birini varsayılan seçip diğerini devre dışı bırakmak olurdu. Çağrı uygulamasının ikisi yüklü olması sorun olacak.beğendiniz uygulamayı varsayılan arama aracı olarak ayarlayıp ana sayfada bırakıp diğerini arka sayfaya atın
Miui 12 güncelleme yaptınızsa twrp çoktan gitmiş.twrp yüklü zaten hocam miui çağrıyı ordan flashladım
tamamdır hocam o zaman googleyi kullanayım ben teşekkür ederim olmazsa ilerleyen zamanlarda twrp yükleyip flashlarımBence böyle çalışmayacak. Yine tarayıcı gibi bir uygulama olsaydı evet birini varsayılan seçip diğerini devre dışı bırakmak olurdu. Çağrı uygulamasının ikisi yüklü olması sorun olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Miui 12 güncelleme yaptınızsa twrp çoktan gitmiş.
Yerinizde olsam anında Google'dan kurtulurdum.Merhaba daha yeni miui 12 ota dan yükledim ve google mesajlaşma ve çağrı geri geldi fakat yanında miui çağrı ve mesajlaşma da var googleyi nasıl kaldırabilrim ya da deaktive edebilirim
Miui12 için nasıl yapılacakYerinizde olsam anında Google'dan kurtulurdum.