Çözüldü Google Ayarlarını Geri Yükleme Sorunu

TylerDurden61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi A3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global V12.0.7.0.RFQMIXM
Telefon Modeli
Xiaomi Mi A3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar herkese. Telefonumu sıfırlamadan önce "ayarlar - sistem - yedekleme - Google drive'a yedekle" kısmından wifi, sms ve çağrı ayarlarımı yedekledim ve sıfırladım. Telefonu sıfırladıktan sonra ayarlarım geri yüklenmedi. Google Drive - yedeklemeler kısmında yaptığım işlem gözüküyor ama bu kısımdan geri yükleme yapılmıyor. Belki senkronize eder düşüncesiyle ilk bahsettiğim yerden şimdi yedekle dedim aşağıda görüldüğü gibi ikinci yedek oluştu. Eski yedeğimi geri yüklemenin bir yolu bulunuyor mu?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çözüm
Eski yedeği geri yükleyebilmek için telefonu tekrardan sıfırlamam gerekti. Telefon kurulum ekranında yedeği geri yüklemek isteyip istemediğimi sordu. Bulut üzerinden geri yükle diyerek eski ayarlarımı kurtarabildim.

TylerDurden61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi A3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski yedeği geri yükleyebilmek için telefonu tekrardan sıfırlamam gerekti. Telefon kurulum ekranında yedeği geri yüklemek isteyip istemediğimi sordu. Bulut üzerinden geri yükle diyerek eski ayarlarımı kurtarabildim.

Oyla: Çözüm

scream123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
30
Peki kurulum ekranında sormuyorsa ilk kurulumda bu yedeği yüklemenin başka bir yolu varmı ?

Oyla:

kendir_li

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
14t pro
Konular
0
Güncel arkadaşlar Google drive yedeği görüyor ama geri yükleme seçeneği yok. Drive uygulamasından, tarayıcıdan denedim ama yedeği geri yükleme seçeneği yok. Varmı bunun bir yolu?

Oyla:

scream123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
30
Güncel arkadaşlar Google drive yedeği görüyor ama geri yükleme seçeneği yok. Drive uygulamasından, tarayıcıdan denedim ama yedeği geri yükleme seçeneği yok. Varmı bunun bir yolu?
Çok denemiştim ama olmuyor. Rom değiştirmiştim sırf bu sebepten.

Oyla:
Üst Alt