Sohbet Google asistan - xiaomi smart home cihazlarımı görmüyor? Yardım Lütfen

towboatery

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
J7 Core
Konular
1
Aynı problemi J7 Core cihazında Yeelight ampulü bağlarken yaşıyorum. Alpgundem hocam problemi çözebildiniz mi?

Faruksaid

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk said
Cihazım
Mi home
Konular
0
Bu konuda bir gelişme yaşandımı?
Bende bugün bir mi ürünü aldım fakat google a entegre edemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar
Xiaomi akıllı ev sistemi aldım. Mi hub ve sensörler gayet düzgün çalışıyor (bölge Türkiye seçili), fakat ne yaptıysam google asistana cihazlarımı gösteremedim.
Google asistandan girip ev kontrolü kısmında "+" ikonuna basarak giriyorum, mi home seçiyorum. Sonrasında xiaomi sayfasına yönlendiriyor,
kullanıcı adımı şifremi giriyorum, onaylıyor, "mi home hesabınıza başarıyla bağlandı" diyor , fakat sonuç olarak yine hiçbir xiaomi cihazımı google asistanda göremiyorum.
Burada google asistanda görmek isteme amacım sesli komut ile kullanmak. Acaba bu şekilde kullanmak mümkün mü bundan da emin değilim açıkçası.
telefonumda xiaomi redmi note 3
Değerli cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkürlerbi

Merhaba arkadaşlar
Xiaomi akıllı ev sistemi aldım. Mi hub ve sensörler gayet düzgün çalışıyor (bölge Türkiye seçili), fakat ne yaptıysam google asistana cihazlarımı gösteremedim.
Google asistandan girip ev kontrolü kısmında "+" ikonuna basarak giriyorum, mi home seçiyorum. Sonrasında xiaomi sayfasına yönlendiriyor,
kullanıcı adımı şifremi giriyorum, onaylıyor, "mi home hesabınıza başarıyla bağlandı" diyor , fakat sonuç olarak yine hiçbir xiaomi cihazımı google asistanda göremiyorum.
Burada google asistanda görmek isteme amacım sesli komut ile kullanmak. Acaba bu şekilde kullanmak mümkün mü bundan da emin değilim açıkçası.
telefonumda xiaomi redmi note 3
Değerli cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler.
Konu hakkında bir gelişme oldu mu? Bende bugün bir mi ürünü aldım ama google home a entegre edemedim.

Son düzenleme:

Ecolink

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
X20+
Konular
0
Sanırım bu sorun uzuuuun süreden beri devam ediyor

Üst Alt