Sohbet Google asistan - xiaomi smart home cihazlarımı görmüyor? Yardım Lütfen

Alpgundem

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alpgündem
Cihazım
Xiaomi mi note3
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
1
Merhaba arkadaşlar
Xiaomi akıllı ev sistemi aldım. Mi hub ve sensörler gayet düzgün çalışıyor (bölge Türkiye seçili), fakat ne yaptıysam google asistana cihazlarımı gösteremedim.
Google asistandan girip ev kontrolü kısmında "+" ikonuna basarak giriyorum, mi home seçiyorum. Sonrasında xiaomi sayfasına yönlendiriyor,
kullanıcı adımı şifremi giriyorum, onaylıyor, "mi home hesabınıza başarıyla bağlandı" diyor , fakat sonuç olarak yine hiçbir xiaomi cihazımı google asistanda göremiyorum.
Burada google asistanda görmek isteme amacım sesli komut ile kullanmak. Acaba bu şekilde kullanmak mümkün mü bundan da emin değilim açıkçası.
telefonumda xiaomi redmi note 3
Değerli cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler.

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
hocam tam emin olmamakla birlikte yada play store dan uygulamasını indirip hesap açıp cihazları tanıtıp internet bağlantısı aracılığı ile kontrol edebiliyorduk, ben yeelight için böyle yapmıştım 3 yıl kadar önce.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Merhaba arkadaşlar
Xiaomi akıllı ev sistemi aldım. Mi hub ve sensörler gayet düzgün çalışıyor (bölge Türkiye seçili), fakat ne yaptıysam google asistana cihazlarımı gösteremedim.
Google asistandan girip ev kontrolü kısmında "+" ikonuna basarak giriyorum, mi home seçiyorum. Sonrasında xiaomi sayfasına yönlendiriyor,
kullanıcı adımı şifremi giriyorum, onaylıyor, "mi home hesabınıza başarıyla bağlandı" diyor , fakat sonuç olarak yine hiçbir xiaomi cihazımı google asistanda göremiyorum.
Burada google asistanda görmek isteme amacım sesli komut ile kullanmak. Acaba bu şekilde kullanmak mümkün mü bundan da emin değilim açıkçası.
telefonumda xiaomi redmi note 3
Değerli cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler.

Cihazınızı Google Asistan üzerinden tanıtmak için indirmelisiniz kurun Xiaomi Home ile entegre çalışacaktır

Alpgundem

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alpgündem
Cihazım
Xiaomi mi note3
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınızı Google Asistan üzerinden tanıtmak için indirmelisiniz kurun Xiaomi Home ile entegre çalışacaktır
Google homeda da aynı şekilde cihaz kur deyip mi home girdiğimde, xiaomi hesabınız bağlanıyor deyip kapanıyor, yine cihazlarımı mi homeda göremiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam tam emin olmamakla birlikte yada play store dan uygulamasını indirip hesap açıp cihazları tanıtıp internet bağlantısı aracılığı ile kontrol edebiliyorduk, ben yeelight için böyle yapmıştım 3 yıl kadar önce.
normal entegre edemezsem son çare bunu deneyeceğim hocam teşekkürler.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Google homeda da aynı şekilde cihaz kur deyip mi home girdiğimde, xiaomi hesabınız bağlanıyor deyip kapanıyor, yine cihazlarımı mi homeda göremiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal entegre edemezsem son çare bunu deneyeceğim hocam teşekkürler.

Google Home'da marka seçimi var diye hatırlıyorum ben oradan ayarlamıştım

Alpgundem

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alpgündem
Cihazım
Xiaomi mi note3
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
1

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
evet var ama marka seçip bağlanıyor demesine rağmen bağlanmıyor sorunum bu :(

sanırım Mİ hesabı ile ilgili bir sorun yaşıyorsunuz Xiaomi'de yılbaşı sendromu var yeni yıla girerken böyle sorunlar yaşanıyor diye duymuştum

Alpgundem

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alpgündem
Cihazım
Xiaomi mi note3
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
1
sanırım Mİ hesabı ile ilgili bir sorun yaşıyorsunuz Xiaomi'de yılbaşı sendromu var yeni yıla girerken böyle sorunlar yaşanıyor diye duymuştum
vallahi bende anlayamadım hocam ama sanırım bölgeyi türkiye seçmemden kaynaklı. Googleda bütün videolarda bölgeyi çin olarak seçiyorlar.

Sizden bölgeyi türkiye yapıp, google asistan ile mi home kontrol edebilen varmı aranızda acaba ?

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
vallahi bende anlayamadım hocam ama sanırım bölgeyi türkiye seçmemden kaynaklı. Googleda bütün videolarda bölgeyi çin olarak seçiyorlar.

Sizden bölgeyi türkiye yapıp, google asistan ile mi home kontrol edebilen varmı aranızda acaba ?

Ben bölge ile ilgili olmadığını düşünüyorum

Alpgundem

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alpgündem
Cihazım
Xiaomi mi note3
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
1
Ben bölge ile ilgili olmadığını düşünüyorum
sanırım google asistan ile kullanabileceğim bir cihazım yok:D kamera ve akıllı priz aldıktan sonra tekrar deneyeceğim. Mi hub aydınlatması için bir işe yaramıyor sanırım.

Üst Alt