1 1cskndlgr Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım cskndlgr Cihazım redmi note8 pro Yaş 27 Konum bursa Katılım 8 Kasım 2017 Konular 46 Mesajlar 264 Tepkime puanı 77 Puanları 43 4 Kasım 2020 #1 Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Gösterdiğim yerlerden yukarı kaydırınca asistan açılıyor, hatta asistanı kapatsam bile Asistan açılmaya çalışıyor... Bu kısayolu nasıl kapatabilirim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Gösterdiğim yerlerden yukarı kaydırınca asistan açılıyor, hatta asistanı kapatsam bile Asistan açılmaya çalışıyor... Bu kısayolu nasıl kapatabilirim?
1 1cskndlgr Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım cskndlgr Cihazım redmi note8 pro Yaş 27 Konum bursa Katılım 8 Kasım 2017 Konular 46 Mesajlar 264 Tepkime puanı 77 Puanları 43 5 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 aors' Alıntı: Ek ayarlar, tuş kısayolları içinde google asistan kısayolu var, ona bakabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Baktım hocam kapalı zaten o bende videodaki bölümü bulabilsek belki düzelir Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 5 Kasım 2020 Mesut Aktaş aors Monalte Bulduumm 1.) Önce Android gizli ayarları (profesyonel) uygulamasını telefonunuza indirin. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. 2.) Uygulamayı açın ve arama bölümüne asistan yazmanız yeterli. Gelen menüyü açın Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. 3.) Aradığımız bölüm burada karşımıza geliyor. Asistan uygulamasını seçin. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. 4.) Karşımıza gelen "Yok" seçeneği ile artık asistan kısayolunu kaldırmış oluyoruz. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Son düzenleme: 5 Kasım 2020 Oyla: Oyla 0 Downvote
aors' Alıntı: Ek ayarlar, tuş kısayolları içinde google asistan kısayolu var, ona bakabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Baktım hocam kapalı zaten o bende videodaki bölümü bulabilsek belki düzelir Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 5 Kasım 2020 Mesut Aktaş aors Monalte Bulduumm 1.) Önce Android gizli ayarları (profesyonel) uygulamasını telefonunuza indirin. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. 2.) Uygulamayı açın ve arama bölümüne asistan yazmanız yeterli. Gelen menüyü açın Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. 3.) Aradığımız bölüm burada karşımıza geliyor. Asistan uygulamasını seçin. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. 4.) Karşımıza gelen "Yok" seçeneği ile artık asistan kısayolunu kaldırmış oluyoruz. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.