Sohbet Google arama Ve mesaj uygulaması

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
19
Hocam Xiaomi'nin sunduğu Mesajlaşma, Arama (Dialer), Gallery, File Browser, Müzik Player, Video Player ve diğer aklınıza gelen tüm gömülü uygulamaları kullanmak zorunda değilsiniz, şahsen ben ne kadar gereksiz uygulama varsa hepsini kaldırdım. Sürekli video izleyip oyun oynamadığım zaman giden şarj süresi yüz dört (104) saattir. İsteyenlere ekran görüntüsü çekip atabilirim.

Bu konuda gömülü olarak gelen uygulamaların yerlerine neler kullanabileceğiniz anlatılmıştır. Kafanıza takılan herhangi bir soru olursa sormaktan çekinmeyin.

Bu konuda da gereksiz uygulamaları nasıl kaldırabilirsiniz o anlatılmıştır.
pense34 hocam slm'lar.

bu başlık altında bir soru sormak isterim.

telefonda default olarak gelen google arama uygulamasını kaldırıp, ROM değiştirmeden eski cihazlarda gelen telefon uygulamasını yüklememiz mümkün mü?

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
pense34 hocam slm'lar.

bu başlık altında bir soru sormak isterim.

telefonda default olarak gelen google arama uygulamasını kaldırıp, ROM değiştirmeden eski cihazlarda gelen telefon uygulamasını yüklememiz mümkün mü?
Mümkündür hocam. Hangi telefon uygulamasını kullanmak istersiniz? Eğer APK'sini bulabilirsem sizinle paylaşırım hemen.

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
19
Mümkündür hocam. Hangi telefon uygulamasını kullanmak istersiniz? Eğer APK'sini bulabilirsem sizinle paylaşırım hemen.

arama ses kayıtlarının yapıldığı standart phone uygulaması var ya hocam, onu kullanmak istiyorum google arama uygulaması yerine

fdman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Sade,hızlı bir arayüze sahipler.Herhangi bir problem görmedim.Arayan ya da mesaj atan olursa deneyimlerimi yazarım. :(

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Hiç rom değiştirmedim hocam, global 12.0.6
Hocam de yine aynı uygulamanın onuncu (10.) versiyonunun Mart 2021'de güncellenmiş hali var. Tüm bildirim izinlerini ve diğer izinleri vermeyi unutmayın.

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
19
Hocam de yine aynı uygulamanın onuncu (10.) versiyonunun Mart 2021'de güncellenmiş hali var. Tüm bildirim izinlerini ve diğer izinleri vermeyi unutmayın.
Hocam teşekkür ederim. iki versiyonu da indirip kurdum ancak açılmadı uygulamalar. Acaba global sürümle mi alakalı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sade,hızlı bir arayüze sahipler.Herhangi bir problem görmedim.Arayan ya da mesaj atan olursa deneyimlerimi yazarım. :(
hangi uygulama için diyorsunuz hocam?

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Hocam teşekkür ederim. iki versiyonu da indirip kurdum ancak açılmadı uygulamalar. Acaba global sürümle mi alakalı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi uygulama için diyorsunuz hocam?
Açılmadı derken hocam ne hatası aldınız? Ekran kaydı yapmanız mümkün mü?

Üst Alt