Neyse gerek kalmadı buldum belki merak eden vardır. Bu özellik zaten miui romda varmış ayarlar_ sistem çağrı ayarları_gelen arama kısmındaymışGelen çağrılarda flash yanıp sönme özelliği varmıydı varsa nerden açılıyordu
öncelikle teşekkürler emeğin için..pro sürümü ben de rica edeceğim senden ayrıca bu kayıt yapma olayı malesef hiçbir uygulamada çalışmamaya başladı umarım dediğin gibi burda çalışıyordur.son olarak pro sürüm ile normal yüklediğimiz sürüm arasında ne fark var ?Kayıt kalitesinde bir fark olabilir. İsteyen istediğini yükler, ister play storeden yükler 10 gün reklamsız kullanır ister pro sürüm yükler herkes özgürdür.
Normal sürüm ile pro arasındaki fark reklam olayı başka gözle görülür bir değişiklik yok ses kaydı yapmama sorunu android 11 sonrası alınan güvenlik tedbirlerinden sebep.öncelikle teşekkürler emeğin için..pro sürümü ben de rica edeceğim senden ayrıca bu kayıt yapma olayı malesef hiçbir uygulamada çalışmamaya başladı umarım dediğin gibi burda çalışıyordur.son olarak pro sürüm ile normal yüklediğimiz sürüm arasında ne fark var ?