Sevgili
Yuzarsif41 hocam, öncelikle size çok teşekkür ederim, Allah tuttuğunuzu altın etsin İnşallah...
8.Auğustos 2020 de açmış olduğunuz bu konuyu o zamanlar görmüş ama pek üzerinde durmamıştım çünkü o zamanlar EU rom kullanıyordum ve çağrı kayıt sorunumuz yoktu.
Xiaomi Mi11 T Pro aldığımdan bu yana, BL kilidim kapalı ve global rom kullanmaktayım ve herkesin malumu olduğu üzere, global romdaki Dialer de çağrı kayıt özelliği bulunmamaktadır....( pardon bulunuyor ama kayıt ediyor diye bilgi veriyor) yoksa o zaman kullanmayalım dedik, taki dün, cumartesi günü sizin bu konunuzu tekrar görene kadar....10 sayfayı da detaylı okudum...herkes sizden özelden istemiş, ben , nereden olduğu önemli değil, True Phone Dialer & Contacts'ın 2.0.17 versiyonunu indirdim ve kurdum, tüm gerekli ayarları yaptım ve test ettim, her türlü gelen giden aramaları otomatik kayıt ediyor....Bu durumu sevgili dostum Sayın
Koçara hocam ile de paylaştım, kendisi bana bunu kurduğunu ama kayıt seçeneğinin çıkmadığını söyledi....bende kendisi ile birlikte gerekli ayarları yapıp, test ettik...artık o da global romunda çağrı kaydı yapabiliyor....Bankacılık açısından bazı tereddütleri vardı, bende Mobil veri ile WiFi yı kısıtla, bende o şekilde test ettim, sorunsuz çalışıyor dedim, tereddütleri de böylece ortadan kalkmış oldu...
Size tekrardan çok çok teşekkür ederim sevgili
Yuzarsif41 hocam, iyiki varsınız
Global rom kullanmak zaten keyifliydi, daha da keyifli hale geldi....
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk