Yardım google arama uygulaması

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
merhaba ilk defa google arama kullanıyorum miui ye alışık olduğum için bulamadım ana ekrana direk bir kişi aramak için kısa yol ekleyebiliyordum şimdi kişi eklediğimde direk aramıyor kişi kartını açıyor ana ekranda tek dokunuşla aramanın bir yolu var mı bir de numara çevirme bölümünde sim 1 sim 2 olarak arayabiliyordum şimdi varsayılan sim hangisindeyse sadece o simden arıyor varsayılan sim ayarlamadığım zaman her aramada soruyor bu iki sorunun için yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Mazlumchalisir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MRight
Cihazım
Mi9T
Konular
27
Merhaba. Goofle aramalar uygulaması global cihazlarda mevcut. Bu sorunun üstesinden gelmek için de endonezya romu yüklemek gerekiyor. Sonrası malum orijinal aramalar ve mesajlara kavuşacaksınız.

Oyla:

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba. Goofle aramalar uygulaması global cihazlarda mevcut. Bu sorunun üstesinden gelmek için de endonezya romu yüklemek gerekiyor. Sonrası malum orijinal aramalar ve mesajlara kavuşacaksınız.
google aramaların global de olduğunu biliyorum talebim de maalesef olmuyor ana ekran dan direk arama vs gibi stabil twrp bekliyorum eu ya geçmek için

Oyla:
Üst Alt