Yardım God of war

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
215
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 1.0.2.0 Global
Telefon Modeli
Poco X5 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese selamlar. Yeni aldığım telefonumda yaklaşık bir aydır bir emülatör ile eski atari oyunlarını oynuyorum.
Telefonumda şimdi god of war oynamak istiyorum. Düzgün çalışan bir PlayStation emülatörü ve oyunu indireceğim düzgün bir adres paylaşabilecek birisi bana yardımcı olabilirmi?
Emülatörü nasıl ayarlicam, oyunu nereye atıp nerden göstercem falan. Ayrıntılı olarak anlatabilecek, yazabilecek kişi varsa minnettar olurum.

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Aethersx2 ile 1 ve 2. Oyunu ppsspp ile chain of olympus ve ghost of sparta(bu favorim) oynarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyunu nereye atıp nerden göstercem falan. Ayrıntılı olarak anlatabilecek, yazabilecek kişi varsa minnettar olurum.
Hocam ayar konusunda yardımcı olurum da bu kadarını da ben anlatmıyim ya bunu da siz yaparsınız oldu olucak google a girip*** ariycaksınız indirmek için indire basın demem gerekecek gibi hissettim

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Aethersx2 ile 1 ve 2. Oyunu ppsspp ile chain of olympus ve ghost of sparta(bu favorim) oynarsın

Hocam ayar konusunda yardımcı olurum da bu kadarını da ben anlatmıyim ya bunu da siz yaparsınız oldu olucak google a girip*** ariycaksınız indirmek için indire basın demem gerekecek gibi hissettim
Bu konu sizin cevap vermeniz için açılmamış ve soru şahsınıza sorulmamış. O yüzden bir zorunluluk hissetmenize de gerek yok, link verirsiniz yada vermezsiniz.
Herkese selamlar. Yeni aldığım telefonumda yaklaşık bir aydır bir emülatör ile eski atari oyunlarını oynuyorum.
Telefonumda şimdi god of war oynamak istiyorum. Düzgün çalışan bir PlayStation emülatörü ve oyunu indireceğim düzgün bir adres paylaşabilecek birisi bana yardımcı olabilirmi?
Emülatörü nasıl ayarlicam, oyunu nereye atıp nerden göstercem falan. Ayrıntılı olarak anlatabilecek, yazabilecek kişi varsa minnettar olurum.
linkten emülatörü indirip kurabilirsiniz
linkten Psp oyunlarını indirip kurabilirsiniz

Cihazı, ISO veya CSO dosyasını indirdiğiniz PC'nize bağlayın. İndirdiğiniz dosyaları telefonda hatırlanması kolay bir yere kopyalayın; örneğin, "PSP ISO" adında bir klasör oluşturun ve ISO ve CSO dosyalarınızı buraya kopyalayın. PPSSPP'yi başlatın, Oyunlar sekmesinde yeni ISO'larınıza gidin, yüklenen oyunun simgesi oluşmuş olmalı, ona tıklayın ve başlatın. Oyun ayarlarına ve tuş atamalarına gelince, oyun içinde bu ayarları kolayca yapabilirsiniz. Uygulama Türkçe olduğu için zorlanmazsınız, biraz deneme yanılma ile halledilir.

Oyla:

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Bu konu sizin cevap vermeniz için açılmamış ve soru şahsınıza sorulmamış. O yüzden bir zorunluluk hissetmenize de gerek yok, link verirsiniz yada vermezsiniz.

Cihazı, ISO veya CSO dosyasını indirdiğiniz PC'nize bağlayın. İndirdiğiniz dosyaları telefonda hatırlanması kolay bir yere kopyalayın; örneğin, "PSP ISO" adında bir klasör oluşturun ve ISO ve CSO dosyalarınızı buraya kopyalayın. PPSSPP'yi başlatın, Oyunlar sekmesinde yeni ISO'larınıza gidin, yüklenen oyunun simgesi oluşmuş olmalı, ona tıklayın ve başlatın. Oyun ayarlarına ve tuş atamalarına gelince, oyun içinde bu ayarları kolayca yapabilirsiniz. Uygulama Türkçe olduğu için zorlanmazsınız, biraz deneme yanılma ile halledilir.
Tamam geri kalan ps2 oyunlarını da sen anlat o halde

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
215
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Selamlar. İllaki çözerim. Sonuçta google var YouTube var. Vs vs. Amacım konu açmak biraz sohbet dönsün. Bilmediklerimi öğreneyim. Forumların amacı bilgi paylaşımı değilmidir? Dimi?

İşte aradığım cevap. Çok teşekkürler. Akşama deneyeceğim. 👍

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Rica ederim. Keyifle vakit geçirmenizi dilerim.

Oyla:
Üst Alt