- Adım
- dervis
- Cihazım
- 5s plus 128
- Konular
- 5
Değişiklik iyidir deneme amacli dervisates Sef
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam karar senın kararın.
Değişiklik iyidir deneme amacli dervisates Sef
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[doublepost=1515323579,1515323334][/doublepost]Google yazılım 5 para etmez sade saf bir arayüz hiç keyif vermiyor.gir yorumlara bak millet bu yüzden miu tercih ediyor bende aynı kurdum ve sanki başka cihaz almışım gibi temayı görsel efektler renkler on numara .Elimizde canavar gibi makina var Google ile gelen yazılımla 5 para zevksiz haldegm5 plus da google one on numara 5 yıldız. nie miui yüklüyorsun ki ?
linkini atabılırmısın acaba bende yukledım ama bende şarj hep % 50 takılıp kalmışBaska Bir Yerden Buldugum Miui Rom İle Sorun Kalmadi Hepsi Aktif Cift Hat SorunSuz Calisiyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bir arkadaşa miui 8 attım android sürümü 6.0.1 di oynadığı bir oyun sürüm yetersiz deyip yüklenmemiş şimdi üzerine miui 10 atacağım link verirmisiniz? Verdiğiniz link stock rom linki. Birde bu general mobile'ın rom işleri farklı twrp den direk yüklesem sorun olurmu? Telefon sizle aynı gm 5 plusgm 5 plus cihazımda şu an miui 10 kullanıyorum. gayet başarılı . mi hesabı açtım. mi cloud vs tam olarak kullanabiliyorum.tek sorun FM radyo açılıyor ama kanal bulamıyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam bunu gördüm de repartition nedir yahuLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
linkteki romu twrp den miui 8 in üzerine yüklesem olmuyormuHocam onuda okudum ama neden böyle bir şey yapıyoruz onu anlamadımForumda anlatmışlar işte adamlar