Soru Globalden Eu ya geçiş.

IPersonality

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Kaan N1
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global stabil 10.3.2.0
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Hocalarım iyi günler. Mi 8 cihazıma eu stabil yüklemek istiyorum. Şuan global stabil 10.3.2 kullanıyorum. Cihazım çin versiyonu, bl açık, antirollback korumalı. Kurmaya kalktığımda brick olma ihtimali var mı? İmei silinme mevzusu varmış, imei sıkıntıya girer mi? Forumu taradım lakin yazanlardan bişey anlamadım, o yüzden sizi rahatsız ettim. Saygılar.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Hocalarım iyi günler. Mi 8 cihazıma eu stabil yüklemek istiyorum. Şuan global stabil 10.3.2 kullanıyorum. Cihazım çin versiyonu, bl açık, antirollback korumalı. Kurmaya kalktığımda brick olma ihtimali var mı? İmei silinme mevzusu varmış, imei sıkıntıya girer mi? Forumu taradım lakin yazanlardan bişey anlamadım, o yüzden sizi rahatsız ettim. Saygılar.
İmei konusunda net bilgim yok fakat arb durumu koruma başladığı sürümden önceki sürüme dönerseniz oluyor. Yani misal vermek gerekirse cihazınızda şu an arb değeri 3 ise yüklediğiniz romların arb değeri de 3 ya da yüksek olmalı.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250

EU romları yapılırken ARB korumaları silinerek yapılıyor herhangi bir problem yaşamazsınız.Olurda geri global rom yükleyeceğiniz zaman o anda en güncel sürüm ne ise onu flashlarsınız.

MI8 cihazı için herhangi bir IMEI sıkıntısı yok kurabilirsiniz.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
EU romları yapılırken ARB korumaları silinerek yapılıyor herhangi bir problem yaşamazsınız.Olurda geri global rom yükleyeceğiniz zaman o anda en güncel sürüm ne ise onu flashlarsınız.

Note 5 pro telefonumda eu rom geçişlerinde telefonu brick yapmıştım. Tabi ben miui 10 dan miui 9 denemiştim onu da belirteyim. Eu nun son stratejisini bilmiyorum ama başıma geldiği için arb konusunda dikkatli olmasını öneriyorum

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
IMEI için muhakkak orijinal modem ve efs yedeği alınmalı.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

IPersonality

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Kaan N1
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim lakin hala tereddütlerim var. Çünkü bir kere cihazı brick yaptım bir daha yaşamaktan çekiniyorum.

Oyla:

IPersonality

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Kaan N1
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam peki eu rom için stabil mi yoksa beta mı tercih edilmeli?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt